آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۱۸۴۸

محمود عباس: آماده گفتگو با اسرائیل هستیم

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به رغم مخالفت‌های اخیر با هرگونه مذاکره و گفتگو با طرف صهیونیست، در پاریس گفت که حاضر است با وساطت بین‌المللی به صورت علنی یا سری با رژیم صهیونیستی وارد گفتگو شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «محمود عباس»، رئیس تشکیل خودگردان فلسطین که هم‌اکنون در پاریس به سر می‌برد، از آمادگی این تشکیلات برای مذاکره با رژیم صهیونیستی خبر داد.

عباس جمعه (۳۰ شهریور) در نشست خبری مشترک با «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهوری فرانسه در کاخ الیزه گفت که «ما آماده گفتگو‌های سری یا علنی با اسرائیل هستیم؛ البته با وساطت کمیته چهارجانبه بین‌المللی».

کمیته چهارجانبه بین‌المللی شامل ایالات متحده آمریکا، روسیه، سازمان ملل و اتحادیه اروپاست که در سال ۲۰۰۷ به منظور وساطت در روند سازش فلسطینیان با رژیم صهیونیستی در شهر مادرید اسپانیا تشکیل شد.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین همچنین در اقدامی عجیب مدعی شد که «طرف فلسطینی به هیچ وجه با این گفتگو‌ها [با اسرائیل]مخالف نبوده و این "بنیامین نتانیاهو"، نخست وزیر اسرائیل بود که گفتگو‌های مذکور را به تعطیلی کشاند».

عباس در حالی از آمادگی خود برای مذاکره با رژیم صهیونیستی خبر می‌دهد که شورای مرکزی سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف) به ریاست خود محمود عباس طی بیست و هشتیمن نشست سالانه خود در رام الله، کمیته مرکزی خود را مأمور تعلیق به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی و توقف مذاکرات سازش با این رژیم کرد.

این تصمیم ساف بعد از آن گرفته شد که دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» آذرماه گذشته شهر قدس را به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر صهیونیست به رسمیت شناخت.

به دنبال مخالفت تشکیلات خودگران با هرگونه مذاکرات با رژیم صهیونیستی، آمریکا اعلام کرد که کمک‌های مالی خود به این تشکیلات را لغو کرده است.

قطع کمک‌های مالی آمریکا تنها محدود به تشکیلات خودگردان نشد و واشنگتن دو هفته پیش از قطع کمک‌های خود به آژانس امدادرسانی و اشتغال‌زایی برای آورارگان فلسطینی (آنروا) خبر داد که این تصمیم آمریکا مخالفت بسیاری از کشور‌ها و سازمان‌های بین‌المللی را در پی داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار