کد خبر:۷۱۲۶۳۰

سکه طرح جدید ۱۰۰ هزار گران شد

در جریان معاملات بازار تهران، هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با ۱۰۰ هزار تومان افزایش به چهار میلیون و ۷۲۱ هزار تومان رسید.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در جریان معاملات امروز (دوشنبه) بازار آزاد تهران، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با ۱۰۰ هزار تومان افزایش به ۴ میلیون و ۷۲۱ هزار تومان رسید. این در حالی است که قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز با ۵۰ هزار تومان افزایش به چهار میلیون و ۳۶۰ هزار تومان معامله شد.

هر نیم سکه ۶۰ هزار تومان، ربع سکه ۲۰ هزار تومان و سکه یک گرمی ۱۰ هزار تومان گران شده است. بر این اساس نرخ آن به ترتیب به دو میلیون و ۳۱۳ هزار تومان، یک میلیون و ۲۲۲ هزار تومان و ۶۶۲ هزار تومان رسیده است.

هر اونس طلا در بازار‌های جهانی ۱۱۹۹ دلار و ۳۲ سنت و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۴۳۷ هزار و ۴۹۰ تومان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار