کد خبر:۷۱۳۴۵۶

طلا ۱۰ دلار کاهش یافت

امروز در بازار‌های جهانی قیمت طلا تحت تاثیر افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی آمریکا ۹.۵ دلار کاهش یافت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز در بازار‌های جهانی قیمت هر اونس طلا با ۹.۵ دلار کاهش نسبت به روز گذشته به قیمت ۱۱۸۴ دلار و ۶۰ سنت معامله شد، قیمت فلز زرد امروز در کمترین زمان ۱۱۸۲ دلار و ۶۰ سنت و در بیشترین زمان ۱۱۹۹ دلار و ۲۰ سنت به فروش رفت.

قیمت این فلز گرانبها نسبت به یک ماه گذشته ۱۵.۹ دلار و نسبت به یکسال گذشته ۹۷.۸ دلار کاهش داشت.

در گروه سایر فلزات گرانبها هم نقره با ۱۳ سنت کاهش به قیمت ۱۴.۱۷ دلار معامله شد.

فلزات گرانبهای پلاتینوم و پالادیوم هم کاهش‌هایی به ترتیب ۱۱ و ۵ دلار را داشتند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، دلیل کاهش طلا، افزایش ارزش دلار با بالا بردن نرخ بهره از سوی آمریکاست. شب گذشته بانک مرکزی آمریکا تصمیم گرفت نرخ بهره را در این کشور ۲۵ صدم درصد افزایش دهد.

افزایش نرخ بهره هرچند اندک بود، اما باعث تقویت دلار شد و این مسئله روی قیمت طلا تأثیر گذاشت. زمانی که دلار تقویت می‌شود فلز زرد برای خریداران غیر از دلار گرانتر می‌شود بنابراین تقاضا کاهش یافته و قیمت پایین می‌آید.

بانک مرکزی آمریکا سیاست‌های مالی دوره گذشته خود را تغییر نداد و اعلام کرد احتمالاً یک افزایش دیگر در ماه دسامبر، ۳ افزایش در سال آینده و یک افزایش دیگر در سال ۲۰۲۰ خواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار