مدیر امور دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: رستوران تاک با هدف ارائه غذای با کیفیت و متنوع به دانشجویان با مشارکت بخش خصوصی در دانشگاه محقق اردبیلی افتتاح شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی، اسماعیل گلی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی از افتتاح رستوران تاک (تنوع، انتخاب و کیفیت) با مشارکت بخش خصوصی در دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد و گفت: این رستوران با هدف ارائه غذای با کیفیت و متنوع به دانشجویان، اساتید و کارمندان راه اندازی شده است.
گلی با بیان اینکه با افتتاح این رستوران بار سلف مرکزی دانشگاه کاهش پیدا خواهد کرد، افزود: افزایش رضایتمندی و رفاه دانشجویان هدف اصلی دانشگاه از راه اندازی این رستوران است.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه این رستوران در گام اول با ارائه وعده غذایی ناهار به ظرفیت ۳۰۰ نفر فعالیت خود را آغاز کرده است، تصریح کرد: وعده غذایی شام و همچنین بخش کافی شاپ و فست فود این رستوران نیز به زودی آغاز به کار خواهد کرد.
وی در پایان بیان داشت: با نظر مساعد مسئولان دانشگاه، برای دانشجویانی که از غذای اصلی در رستوران خصوصی استفاده کنند، ۵ هزار تومان یارانه از سوی دانشگاه پرداخت میشود.