کد خبر:۷۱۴۷۵۸
رئیس دانشگاه اراک:

دانشگاه اراک با کمبود شدید فضای خوابگاهی مواجه است

رئیس دانشگاه اراک گفت: در حال حاضر دانشگاه اراک با کمبود شدید فضای خوابگاهی مواجه بوده و این مشکل سبب انصراف ۳۰ درصد از پذیرفته‌ شدگان این دانشگاه در سال جاری است.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، سعید حمیدی روز سه شنبه در نشست روسای دانشگاه های استان مرکزی در اراک، با اشاره به مسائل و مشکلات دانشگاه اراک بیان کرد: در دانشگاه اراک امسال ۲۱۰۰ ثبت نام انجام شده که از این میزان ۴۰ درصد مربوط به تحصیلات تکمیلی است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از مشکلات و معضلات این دانشگاه نداشتن خوابگاه دولتی است، حدود ۳۰ درصد از پذیرفته‌ شدگان دانشگاه در سال تحصیلی ۹۷ از ثبت نام منصرف شدند.

رئیس دانشگاه اراک اضافه کرد: امسال ما توانسته ایم یک خوابگاه خصوصی ۵۰۰ نفری را افتتاح کنیم، همچنین دو خوابگاه نیمه تمام را نیز باید به انجام برسانیم و اولویت تکمیل خوابگاه‌ها و پروژه‌ های نیمه تمام این دانشگاه است.

حمیدی عنوان کرد: خواستار این هستیم که از اعتبارات حوزه متوازن سازی به دانشگاه کمک شود تا بتوانیم از مشکلات ساختاری و مشکلاتی که در زمینه فضای فیزیکی وجود دارد نجات پیدا کنیم.

وی تصریح کرد: این دانشگاه از نظر تجهیزات دانشگاهی در شرایط خوبی قرار ندارد و تجهیزاتی که خریداری کرده مربوط به ۱۵ سال پیش است، باید تجهیزات آزمایشگاهی بروز برای این دانشگاه تهیه شود.

رئیس دانشگاه اراک در ادامه با اشاره به ضرورت ایجاد اتاق‌های فکر توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در استان های مختلف اظهار داشت: این اقدام با هدف افزایش جنبش مردم و نخبگان در حل مشکلات کشور در دستور کار قرار گرفته است.

حمیدی با بیان ماموریت‌های استانی این طرح گفت: برگزاری نشست های سیاست محور برای توسعه استان‌ها، شناسایی و شبکه سازی، توسعه سیاست های کاربردی و تعامل دستگاه های مربوطه با دانشگاه ها از مهم ترین اهداف و ماموریت‌های استانی این طرح است.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط و مشکلات موجود متاسفانه هیچ اعتبار و بودجه‌ای برای انجام پژوهش و اقدامات فاخر در این زمینه وجود ندارد.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار