کد خبر:۷۱۴۸۹۶

تاکید بولتون و پامپئو بر تغییر رویه پاکستان

مسئولان دولت آمریکا در سفر وزیر خارجه پاکستان به واشنگتن به او گفته‌اند، تا زمانی که پیشرفت قابل توجهی از سوی اسلام‌آباد در «مقابله با تروریسم» صورت نگیرد، تغییر سیاست‌های آمریکا در قبال پاکستان ممکن نیست.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روزنامه ایکانامیک تایمز، مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا و جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در دیداری که در آمریکا با شاه محمود قریشی، وزیر امور خارجه جدید اسلام‌آباد داشته‌اند، به این مقام پاکستانی گفته‌اند، ارزیابی آمریکا درباره پاکستان تا زمانی که تغییری در رویه این کشور برای مبارزه با تروریست صورت نگیرد، تغییر نمی‌کند.

دولت آمریکا با در نظر داشتن نفوذ پاکستان بر طالبان از اسلام‌آباد خواسته است که آنان را پای میز مذاکره بیاورند.

سفارت پاکستان در واشنگتن در بیانیه‌ای در خصوص این نشست منتشر کرده، نوشته است، قریشی با پامپئو و بولتون در خصوص موضوعات گسترده‌ای از جمله مسائل دوجانبه و منطقه‌ای گفتگو کرده است.

قریشی اظهار کرد، همکاری نزدیک پاکستان و آمریکا پیوسته برای دو طرف سودمند و عامل ثبات در جنوب آسیا بوده است.

او همچنین تاکید کرد، گفتگو‌های پاکستان و آمریکا بر مبنای چارچوب‌های گسترده برای منافع هر دو کشور سودمند خواهد بود.

او با اشاره به تمایل مشترک پاکستان و آمریکا به صلح و ثبات در افغانستان و به طور کلی در منطقه، بر حمایت کشورش از توافقات سیاسی در افغانستان تاکید و تصریح کرد، اعمال زور نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت.

قریشی به پامپئو گفت: صلح در جنوب آسیا که هدف مشترک آمریکا و پاکستان است، تا حل همه نزاع‌ها از جمله مساله جامو و کشمیر به دست نخواهد آمد.

بر اساس بیانیه سفارت پاکستان، پامپئو در این نشست اظهار کرد، آمریکا به دنبال همکاری با دولت جدید پاکستان برای اجرای دستورکار اصلاحات عمران خان، نخست وزیر جدید این کشور است.

در این بیانیه‌آمده است، قریشی همچنین پایبندی پاکستان به گفت‌وگوی صلح جامع با هند برای حل اختلافات میان این دو کشور را یادآور شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار