کارشناس اقتصادی با بیان اینکه تورمی که در جامعه وجود دارد نتیجه کارهای بانک هاست گفت: سرمایه گذاریهای غلط و نقدینگیهای کاذبی به واسطه سوری سازی به صورت معامله تعریف شده شکل گرفته است.
آرش کبیری کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درباره بنگاه داری بانکها گفت: قانون فروش داراییهای غیرضرور بانکها چند سال پیش تصویب شده و ابلاغ شده در قانون رفع مانع تولید این موضوع مجدد تذکر داده شده است که باید این اتفاق بیفتد. ولی متاسفانه بانکها علاقهای به انجام دادن این کار ندارند و از لحاظ قدرت مالی به دنبال سرمایه گذاری هستند و انگیزهای برای رها کردن بنگاه داری وجود ندارد.
کبیری با بیان اینکه تورمی که در جامعه وجود دارد نتیجه همین کارهای بانک هاست گفت: سرمایه گذاریهای غلط و نقدینگیهای کاذبی است که انجام شده به واسطه سوری سازی به صورت معامله تعریف شده شکل گرفته است.
این کارشناس اقتصادی درباره توجیهات برخی بانکها که قانون اجازه بنگاه داری ۳۰ درصدی به آنها داده است گفت: بحث بنگاه داری برای بانکها معنی ندارد، اخیرا بحثی شد در این راستا که ۲۰ تا ۳۰ درصد به فروشند، چون من خودم خصوصی هستم در صورتی که بانک وظیفه اش این نیست و وظیفه مشخصی دارد که باید به آن عمل کند. وظیفه بانکها جمع کردن منابع خرد و سرمایه گذاری در صنعت و کشاورزی و این جور کارهاست.
آرش کبیری با بیان اینکه تمام بانکها ورشکسته هستند تصریح کرد: بدهی بانکها ۱۵ برابر منابع آنان است، شاید سوال باشد که این میزان بدهی برای چیست؟ بابت سپردهها و نقدینگی که است به اشخاص مختلف بدهکار هستند. بدهی را خودشان ایجاد کرده اند.