کد خبر:۷۱۵۴۲۴
رئیس رسانه ملی:

براي ساخت سريال تلويزيوني مشترك با ترکمنستان آماده‌ايم

رئيس سازمان صداوسيما در ديدار با معاون رئيس جمهور تركمنستان در امور فرهنگ و رسانه تاكيد كرد: براي ساخت سريال‌هاي تلويزيوني مشترك آمادگي كامل داريم تا با محور مشتركات فرهنگي، توليدات موثري داشته باشيم.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علی عسکری در دیدار خانم بهارگل عبدی‌وا به گنجینه اشتراکات فرهنگی دو کشور اشاره و تصریح کرد: چه شخصیت‌های بزرگی که ایرانی و ترکمن هم هستند مثل ابوسعید ابوالخیر که در ایران شهرت فراوان دارد و مقبره‌اش هم اینجاست یا مختوم قلی خان که یکی از استوانه‌های هویتی ترکمنستان است و اشعار او آوازه فراوانی دارد و بسیار عمیق و متعالی است این‌ها و صد‌ها نمونه دیگر مثل این‌ها می‌توانند دست مایه کار‌های فرهنگی و هنری مشترک بسیاری باشد.

رئیس رسانه ملی تولید فیلم‌های تلویزیونی، سینمایی و مستند را از دیگر راه‌های تقویت تعاملات فرهنگی دانست و تصریح کرد: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا تجارب خود در همه زمینه‌ها از فنی گرفته تا تولید فیلم و سریال را در اختیار کشور دوست و همسایه ترکمنستان قرار دهد.

وی افزود: ما می‌توانیم در دانشگاه صداوسیما هم برای نیروی انسانی شماره دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدت برگزار کنیم تا نیروی متخصص در همه زمینه‌ها داشته باشید.

رئیس سازمان صداوسیما به جنگ رسانه‌ای نظام سلطه علیه فرهنگ منطقه اشاره و تاکید کرد: درست است که کار توسعه و تقویت اقتصاد مهم است، اما مهم‌تر از آن در شرایط کنونی کار فرهنگی و رسانه‌ای خوب و موثر است که قطعا با همکاری‌های منطقه‌ای و از سوی کشور‌های با فرهنگ مشترک به نتیجه خواهد رسید.

رئیس سازمان صداوسیما در پایان از تلاش‌های خانم عبدی‌وا برای برگزاری موفق پنجاه و پنجمین نشست اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه (ای بی یو) قدردانی کرد.

معاون رییس جمهور ترکمنستان در امور فرهنگ و رسانه نیز در این دیدار با تشکر از پیشنهادات موثر علی عسکری گفت: ما در اینجا دانشکده فرهنگ و رسانه را داریم و می‌توانیم از میان دانشجویان، برگزیدگان را برای دوره‌های مختلف به دانشگاه صداوسیمای ایران اعزام کنیم و این پیشنهاد بسیار خوبی است.

خانم بهارگل عبدی‌وا همکاری تنگاتنگ با جمهوری اسلامی ایران در زمینه فرهنگ و رسانه را مهم توصیف کرد و افزود: باید هرچه زودتر همکاری‌های مشترک در این زمینه را آغاز کنیم و برنامه‌ریزی دقیقی برای ترتیبات آن داشته باشیم.

وی سابقه تاریخی همکاری‌های دو کشور را بسیار عمیق خواند و تاکید کرد: زمینه‌های همکاری بسیار است و ما باید از آن‌ها به درستی استفاده کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار