آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۵۵۱۴

آمریکا جنگنده‌های «اف-۲۲» خود را به جدال با «اس-۳۰۰» سوریه می‌فرستد

برخی منابع رسانه‌ای از احتمال استقرار جنگنده‌های رادار گریز «اف-۲۲» و «اف-۱۶» آمریکا در منطقه به تلافی استقرار سامانه موشکی «اس-۳۰۰» روس‌ها در سوریه خبر دادند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک رسانه آمریکایی به تازگی مدعی شده که نیروی هوایی آمریکا شاید از جنگنده‌های «اف-۲۲ رپتور» و «اف-۱۶ سی جی» برای گریز از سامانه موشکی «اس-۳۰۰» ساخت روسیه مستقر در سوریه استفاده کند.

خبرگزاری «اسپوتنیک» عصر شنبه به نقل از این رسانه آمریکایی نوشت: آمریکا از این جنگنده‌ها در اوائل حمله نظامی به سوریه نیز استفاده کرده بود.

این مجله آمریکایی در ادامه نوشت که واشنگتن احتمالا مجبور به استفاده مجدد از چنین تاکتیکی و استقرار جنگنده‌های اف-۲۲ در نزدیک نواحی تحت احاطه دولت سوریه می‌شود.

مسکو اخیرا اعلام کرده که سامانه قدرتمند موشکی اس-۳۰۰ را در واکنش به حمله جنگنده‌های صهیونیستی به یک فروند هواپیمای شناسایی «ایلوشین» خود که منجر به مرگ ۱۷ سرنشین آن شد، به سوریه ارسال می‌کند.




سامانه موشکی اس-۳۰۰



این در حالی است که منابع خبری هفته گذشته از ارسال این سامانه به سوریه در خبر دادند.

وزیر خارجه آمریکا نیز چهارشنبه گذشته در واکنش به این مسئله ارسال سامانه موشکی اس-۳۰۰ ساخت روسیه به سوریه را «خطرناک» توصیف کرد.

خبرگزاری «رویترز» نوشت: «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در دیدار با «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان، ارسال این سامانه موشکی ساخت روسیه به سوریه را «تشدید کننده خطرناک اوضاع» توصیف کرد.

بر این اساس، روسیه عملیات ارسال این سامانه موشکی به سوریه را از سه‌شنبه گذشته شروع کرد. گفته می‌شود که روسیه در این عملیات از بزرگترین هواپیمای ترابری نظامی جهان استفاده کرده است.

«ولادیمیر میخایف» معاون یک شرکت دولتی روسی سازنده تجهیزات الکترونیکی در زمینه قدرت سامانه اس-۳۰۰ گفت: «ما نه تنها متوجه ورود هر پرنده‌ای به فضای منطقه می‌شویم، بلکه حتی عملیات یک هواپیما از باند فرودگاه در اسرائیل، عربستان و حتی اروپا را نیز متوجه خواهیم شد.»

تحلیلگران نظامی از سامانه اس-۳۰۰ به عنوان شکارچی جنگنده‌های «اف-۱۵» و «اف-۱۶» آمریکا یاد می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار