آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۶۷۶۱

ارتش آمریکا پرواز تمام جنگنده‌های اف-۳۵ را ممنوع کرد

در پی سقوط یک فروند جنگنده پیشرفته اف-۳۵ آمریکا برای اولین بار، ارتش این کشور پرواز تمامی این نوع جنگنده‌ها را ممنوع اعلام کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از فاکس نیوز، در پی سقوط یک فروند جنگنده پیشرفته اف-۳۵ آمریکا در اواخر ماه میلادی گذشته، ارتش این کشور پرواز تمامی این نوع جنگنده‌های رادارگریز را ممنوع اعلام کرد.

این دستور مدتی پس از آن صادر شده که یک فروند جنگنده فوق‌پیشرفته اف-۳۵ در ایالت کارولینای جنوبی سقوط کرد.

این حادثه نخستین سقوط جنگنده‌های پنهان‌کار اف-۳۵ به شمار می‌رود که نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار قیمت دارد.

این ممنوعیت بیش از ۲۰۰ جنگنده اف-۳۵ را شامل خواهد شد که در خلال آن، این هواپیما‌ها مورد بازرسی قرار خواهند گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۳
قلابی از آب در اومده
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار