حضور مسئول بسيج سازندگي كشور در جمع دانشجويان جهادي خراسان جنوبي
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۶۴

حضور مسئول بسيج سازندگي كشور در جمع دانشجويان جهادي خراسان جنوبي

مسئول بسيج سازندگي كشور از روند اجرايي طرح هجرت سه در خراسان جنوبي بازديد كرد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بيرجند، سردار خراساني چهارشنبه با حضور در جمع دانشجويان شركت كننده در طرح هجرت3 و اجتماع مردم روستاي كريمو و مصحبی شهرستان سرايان، اظهار داشت: فعاليت‌هاي بسيج سازندگي زمينه ساز حضور جوانان متدين و انقلابي كشور در پيشبرد اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي در جهت رسيدن به خودكفايي است.

وي با تاكيد بر حضور بيشتر جوانان در عرصه بسيج سازندگي تصريح كرد: همين جوانان كه به ظاهر كارهاي ساده اي انجام مي‌دهند، مي‌توانند در آينده در طرح‌هاي بزرگ سازندگي كشور مشاركت داشته باشند.

خراساني دامنه آفات كرم خراط و آسيب‌هاي وارده ناشي از آن را در اين روستا بسيار وسيع برشمرد و گفت: لازمه مبارزه با اين آفت كشاورزي، بسيج مردمي همراه با نيروهاي فني است.

مسئول بسيج سازندگي كشور تاكيد كرد: با مشاوره مسئولان مربوطه، راهكارهاي موجود در جهت ناباروري اين آفت را مورد بررسي قرار مي دهیم.

خراساني پس از بازديد از عرصه‌هاي مختلف طرح هجرت دانشجويي و دانش آموزي استان خراسان جنوبي، عملكرد بسيج سازندگي استان را ستودني و بي سابقه توصيف كرد.

محمد كريمي، كارشناس جهاد كشاورزي شهرستان سرايان نيز در حاشيه اين مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در رابطه با كرم خراط گفت: اين كرم در ابتدا به صورت پروانه بوده و هر پروانه 800 تخم مي‌گذرد و به 150 گونه درخت و گياه حمله مي‌كند.

وي در ادامه افزود: اين آفت چهار سال است كه درختان روستای كريمو را مورد هجوم قرار داده و از سال 84 مبارزه با آن به كشاورزان آموزش داده مي‌شود.

كريمي، راه مبارزه با اين آفت را خمير سمي، حرس درختان و سپس جمع آوري و سوزاندن شاخه‌ها و مبارزه با پروانه‌ها دانست و تصريح كرد: از سال 86 به صورت جدي و به عنوان يك آفت عمومي، با اين كرم مبارزه مي‌شود و اقدامات لازم توسط جهاد كشاورزي سرايان در دست انجام است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار