کد خبر:۷۱۶۷۳۷

سفر فاضلی برای جمع کردن رای؛ رئیس سابق اتاق اصناف ایران بعد از ۴ سال به فکر مردم افتاد!

فاضلی درحالی سفر‌های استانی خودرا به بهانه بررسی مشکلات اصناف ازشهر‌های زنجان وتبریز شروع کرده که تاانتخابات اتاق اصناف ایران کمتر ازیک ماه باقی مانده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فاضلی درحالی سفر‌های استانی خودرا به بهانه بررسی مشکلات اصناف ازشهر‌های زنجان وتبریز شروع کرده که تاانتخابات اتاق اصناف ایران کمتر ازیکماه باقی مانده است.

وی که ریاستش براتاق اصناف ایران کاملاغیرقانونی است، بعدازچهارسال تازه به فکرسفر‌های استانی وحل مشکلات، افتاده و باژست تبلیغاتی ازتغییرقانون نظام صنفی و رفع همه مشکلات سخن میگوید.

وی که درمحاکم قضایی دارای پرونده هست وممنوع الخروج میباشد، دراین سفر‌های تبلیغی، به تبلیغ علنی برای خودش پرداخته وتمام هزینه‌های سفرش راباسوءاستفاده از موقعیت اتاق اصناف ازجیب بیت المال پرداخت میکند.

درطول این سفر، علی فاضلی که فرزند دوتابعیتیش اوراهمراهی میکند، بااستقبال بسیارسرداتاق‌های اصناف ربروشده درحدی که درجلسات تعدادای افرادمعدود وغیرمرتبط حضورداشته وبسیاری ازدیدارهای او لغو شده و وی بیشتردرمحل استراحت خود به سربرده است.
 
اضافه می شود در آخرین انتخاباتی که ساعت ۱۰ صبح سه شنبه ۲۰ شهریور انتخابات اتاق اصناف استان تهران، در هتل فردوسی انجام گرفت که در آن ۱۶ نماینده از تولیدی ها و ۱۶ نماینده از توزیعی ها به عنوان کاندیدا شرکت داشتند، ابراهیم درستی نفر اول و علی فاضلی هفدهم شد.
سفر فاضلی برای جمع کردن رای؛ رئیس سابق اتاق اصناف ایران بعد از ۴ سال به فکر مردم افتاد!
 
فاضلی جایگاه خود را در بین اصناف از دست داده و دیگر حنای او برای کسی رنگ ندارد و حال که ریاست خود را از دست رفته می بیند مردمی شده و به فکر اصناف افتاده است، اصناف و بازاریان از وی می پرسند در طول این چند سال کجا بوده و چرا مشکلات بیشمار آنان را حل نکرده و فقط به فکر منافع خود و دوستانش بوده است؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار