آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۷۱۰۰
در مدرسه معصومیه قم

تجمع طلاب معترض به لایحه CFT برگزار شد

تجمع طلاب در اعتراض به تصویب لایحه الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم عصر امروز در مدرسه معصومیه قم برگزار شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، تجمع طلاب انقلابی در اعتراض به تصویب لایحه الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم عصر امروز شنبه ۲۱ مهر در مدرسه معصومیه قم برگزار شد.

در این تجمع، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور نماینده قم در مجلس شورای اسلامی به بیان دیدگاه‌های خود در مورد FATF و نحوه‌ی تصویب آن در مجلس شورای اسلامی پرداخت.

وی درباره شبهه نظر مثبت مقام معظم رهبری و موافقت ایشان با تصویب لایحه الحاق به CFT در مجلس گفت: در این مورد به چند نکته مهم بایستی توجه کرد؛ نکته اول اینکه در دیدار با نمایندگان مجلس که در ۳۰ خرداد ماه انجام شد رهبری تصریح فرمودند: یک جایی بالاخره چند قدرت بزرگ در مجموعه‌های هیئت‌های فکری‌شان ـ. به قول خودشان اتاق فکرشان ـ. می‌نشینند برای یک منافعی و مصالحی که برای خودشان تعریف کردند، یک چیزی را پخت‌وپز می‌کنند، بعد این را به‌وسیله دولت‌هایی که همسوی با آن‌ها هستند یا مرعوب آن‌ها هستند یا دنباله‌رو آن‌ها هستند و خیلی منافعی هم در این کار ندارند، تصویب می‌کنند.

ذوالنور گفت: نکته دوم اینکه کسی بگوید که مقام معظم رهبری در مورد تصویب این کنوانسیون عقب نشینی کرده یا نظرشان عوض شده است، به هیچ عنوان درست نیست بلکه ایشان در مورد کار‌های جزئی وارد نمی‌شوند.

وی در ادامه ایشان با بیان اینکه برخی نمایندگان که در مورد کشور خودشان شناخت حداقلی ندارند، افزود: اینکه کسی نداند شرایط ما بقیه کشور‌های دنیا فرقی ندارد سخت در اشتباه است. اروپا اگر در برجام بماند به خاطر منافع اقتصادی نیست، چون کل مراودات اقتصادی ما با اروپا به ۲۰ میلیارد دلار نمی‌رسد، در حالی که این رقم برای آمریکا عددی بین ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد دلار است. ماندن احتمالی اروپا در برجام می‌تواند به علت جلوگیری از نفوذ ایران در منطقه باشد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی درباره موضوع حق شرط گفت:، چون شرایط ایران با روح FATF در تضاد است، مورد موافقت قرار نخواهد گرفت. مورد بعدی اینکه کشور‌های متعامل، از چند ماه پیش، پیش‌دستی گرده و روی شروط احتمالی ما اعتراض کردند. از جمله عربستان و ۱۱ کشور دیگر.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مسئله بعدی این است که عضو شدن و پذیرفتن یک معاهده بین المللی و سپس خروج از آن تبعات فراوانی دارد. از جمله اینکه خروج از آن پروسه طولانی‌ای دارد.
نکته بعدی در مورد FATF این است که دور زدن تحریم‌ها با امضای FATF تقریباً غیر ممکن می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۲
بلاخره این مملکت قانون دارد مجلس دارد شورای نگهبان دارد بابا والله اگر میگوییم ما ولایی هستیم شرطش اصلیش تبعیت از قانون است تعبیر تفسیر لازم نیست رهبری بارها گفته اند من رک حرف میزنم کسی حق ندارد ازطرف من چیزی بگوید پس همه بیایید قانون مدار و مدنی باشیم از قانون مملکتمان پیروی کنیم بلاخره مجلس تصویب کرد اگر خلاف مصالح شرع قانون باشد شورای نگهبان قانون اساسی هم بررسی خواهد کرد ونظر خواهد داد پیشداوری نکنیم مملکتمان سر موضوعاتی کوچکی دو قطبی نکنیم ما ایرانی هستیم ما فرهنگ داریم بیاییم مملکتمان وقانونمان را ایرانمان دوست داشته باشیم والله ایران ایران است تمدن چندین هزار ساله دارد
1
2
ناشناس
United States of America
۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۲
به شماها که سبد کالا هم که دادن به ما کارگرها که هیچ وقت دیده نمیشیم هیچی ندادن بازم شعار .اگر بده این cft چرا همه کشورها دنیا عضوش هستن به غیر ما وکره شمالی؟؟؟ مگه ما به تروریسم کمک میکنیم؟؟؟به خدا افراطی هم حدی داره . . .
شما که در هر صورت نشرش نمیدین به خدا واگذارتون میکنم
1
2
پربازدیدترین آخرین اخبار