نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی گفت: CFT مسیر جدیدی برای اعمال فشار علیه کشورمان است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیرحسین قاضیزاده هاشمی، نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی، در همایش بررسی مسائل اقتصادی و FATF که شامگاه امروز در حوزه هنری برگزار شد، با اشاره به امضای برجام بین ایران و گروه ۱+۵ و با بیان اینکه چرا مجبور شدیم موافقتنامه برجام را امضا کنیم؟، اظهار داشت: این به آن دلیل بود که ما وارد مذاکرات NPT شده بودیم که زمینه پذیرش آژانس بینالمللی اتمی را داشتیم و بازرسیها را فعال کرده بودیم، اجازه دسترسیها حتی به سایتهای تحقیقاتی و دانشگاهی را فراهم کرده بودیم.
وی ادامه داد: گزارشاتی که از سوی آژانس تهیه شده بود، باعث شد، قطعنامههایی از طریق سازمان ملل متحد ضدکشورمان صادر شود و ایران ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل قرار گرفت، برای این که جلوی قطعنامهها را بگیریم، مجبور شدیم، برجام را امضا کرده و یک اتوبان ۴ بانده برای بازرسان سازمان انرژی اتمی در قالب NPT برای خود ایجاد کنیم.
نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه FATF اتوبان ۴ بانده جدیدی است که باز شده است، اضافه کرد: این اتوبان ۴ بانده دارای بازرسی، کنترل، نظارت سختگیرانه و سیاستهای چندگانه است.
قاضیزاده هاشمی افزود: CFT مسیر جدیدی برای اعمال فشار ضدکشورمان است که مشکلات ما را از لحاظ اقتصادی و مشکلات پولشویی را حل نمیکند، بلکه اطلاعات مالی ما را در اختیار آنها قرار میدهد. به طور مثال پاکستان FATF را پذیرفت، مگر از لیست سیاه خارج شد؟ پشت پرده FATF یک بحث سیاسی است و اروپاییها هیچگاه منافع خود را جدا از منافع آمریکا نخواهند دید.
وی با بیان این که برای گذار از مشکلات باید روی پای خود بایستیم، اظهار داشت: در منافع جهانی، هیچ کشوری دوست واقعی نیست و نمیتوان روی هیچ کشوری حساب کرد. در پیمانهای بینالمللی باید با چشمان باز به آن بپیوندیم، ممکن است آثار آن پیمان ۱۰ سال دیگر مشخص شود.