عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس با انتقاد از تفاوت فاحش پرداختی به معلمان بازنشسته پیش از سال ۹۰ و پس از این سال، تصریح کرد: این اقدام نوعی تبعیض و بی عدالتی است که ...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا سلیمی با انتقاد از تفاوت فاحش حقوق بازنشستگان پیش از سال ۹۰ با بازنشستگان پس از این سال، عنوان کرد: این تبعیض و تفاوت فاحش به هیچ عنوان قابل درک نیست که چرا باید بازنشستگان پیش از سال ۹۰ حقوق و مزایایی با اختلاف یک تا یک و نیم میلیون کمتر دریافت کنند.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با وجود اینکه قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان از مصوب مجلس بوده و برای آن نیز ردیف بودجهای در نظر گرفته شده است، اما دولت این قانون را اجرا نمیکند و این تبعیض آشکار در حال روی دادن است.
دولت موظف بود ظرف ۵ سال حقوق بازنشستگان را همسان کند وی با یادآوری اینکه دولت وعده داده بود که ظرف مدت ۵ سال این قانون را اجرا کند، اضافه کرد:، اما حقوق بازنشستگان آموزش و پرورش پیش از سال ۹۰، صرفا به این دلیل که پیش از این سال بازنشسته شدهاند کمتر از بازنشستگان پس از سال ۹۰ است.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس افزود: این موضوع فقط محدود به بازنشستگان آموزش و پرورش نمیشود و در دستگاههای دیگر نیز این تفاوت حقوق عجیب وجود دارد.
مردم نسبت به بی عدالتی حساس هستند سلیمی با بیان اینکه تبعیض و بیعدالتی موضوعی است که مردم به شدت نسبت به آن حساس هستند، ادامه داد: مجموعه دولت نسبت به همسانسازی حقوق بازنشستگان آموزش و پرورش مسئول است و در این میان، علاوه بر صندوق بازنشستگی کشور، سازمان برنامه و بودجه و وزارت آموزش و پرورش هم باید سریعاً نسبت به همسان سازی حقوق بازنشستگان اقدام کند.
تبعیض در پرداخت حقوق شهروند درجه یک و دو میسازد عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آیا تبعیت افرادی که قبل از سال ۹۰ بازنشسته شدند با افرادی که پس از این سال بازنشسته شدند متفاوت است که دولت این تبعیض را در قبال آنها انجام میدهد؛ این اقدام شهروند درجه یک و دو در کشور ایجاد میکند که بسیار سیاست اشتباه و غلطی بوده و باید در اسرع وقت این نقص جبران شود.