کد خبر:۷۱۸۴۳۹

نگرانی‌ها از تحریم نفتی علیه ایران؛ نفت در بازار جهانی به ۷۸. ۷۹ دلار رسید

قیمت نفت در آخرین روز معاملات بازار‌های جهانی به علت افزایش تقاضا در چین به عنوان دومین مصرف کننده انرژی در جهان افزایش یافت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، قیمت نفت در آخرین روز معاملات بازار‌های جهانی به علت افزایش تقاضا در چین به عنوان دومین مصرف کننده انرژی در جهان افزایش یافت.

با این حال، قیمت نفت، به علت افزایش ذخایر نفت آمریکا و نگرانی در مورد جنگ تجاری که می‌تواند فعالیت‌های اقتصادی را کاهش دهد، دومین هفته کاهشی قیمتی را ثبت کرد.

هر بشکه نفت برنت دریای شمال با ۴۹ سنت افزایش ۷۸. ۷۹ دلار فروخته شد. هر بشکه نفت خام آمریکا نیز با ۴۷ سنت افزایش ۶۹.۱۲ دلار معامله شد.

قیمت نفت برنت طی هفته گذشته ۰.۹ درصد کاهش یافت؛ در حالی که نفت آمریکا ۳.۱ درصد از ارزش خود را از دست داد؛ هر دو شاخص نفتی از بالاترین رقم ۴ سال گذشته که در اوایل ماه اکتبر رقم خورد حدود ۷ دلار کمتر معامله شده اند.

تفاوت قیمت نفت خام آمریکا و نفت برنت به ۱۱ دلار در هر بشکه و بالاترین رقم از ۸ ژوئن رسیده است.

آمار‌های دولتی چین نشان داد خروجی پالایشگاه‌های چین بزرگترین وارد کننده نفت در جهان در ماه سپتامبر به رکورد ۱۲ میلیون و ۴۹۰ هزار بشکه در روز رسیده است.

به گفته سه منبع آگاه، کمیته رصد اوپک و کشور‌های تولید کننده غیر اوپکی اعلام کرد میزان پایبندی این کشور‌ها به توافق کاهش تولید از ۱۲۹ درصد در ماه آگوست به ۱۱۱ درصد در ماه سپتامبر کاهش یافته است.

سازمان کشور‌های صادرکننده نفت خام از سال ۲۰۱۷ با هدف افزایش قیمت میزان تولید خود را کاهش داده‌اند.

اندرو لیپو، رئیس اتحادیه نفت لیکو گفت: «افزایش تولید کشور‌های تولیدکننده نفت اوپکی و غیر اوپکی با کمبود نفت ایران برابر نیست و این نگرانی را به بازار منتقل کرده است که آیا توانایی تامین این کمبود را دارد یا نه.» بازار بر تحریم‌های آمریکا علیه ایران متمرکز شده است درحالی‌که این تحریم‌ها در ماه نوامبر اجرایی می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار