گفت و شنود/ آباء و اجداد! +عکس
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۹۵۳۰

گفت و شنود/ آباء و اجداد! +عکس

یارو یک کار زشت و پلیدی انجام داد و بعد گفت؛ بر شیطان لعنت! شیطان ظاهر شد و گفت؛ بر پدر و مادر و آباء و اجداد خودت لعنت! من این کارو تازه از تو یاد گرفتم!

گفت و شنود/ آباء و اجداد! +عکس

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: از جنایت وحشیانه آل‌سعود در قتل خاشقجی چه خبر؟!

گفتم: پادشاه سعودی و پسرش بن‌سلمان، فرزندان خاشقجی را به کاخ برده و مرگ پدرشان را به آن‌ها تسلیت گفته‌اند!

گفت: الحق که تخم و ترکه ابولهب و ابوجهل و شمر و یزید هستند! همه عالم می‌دانند که خودشان خاشقجی را کشته و جسدش را قطعه قطعه کرده‌اند و به قتل او هم اعتراف کرده‌اند. معلوم نیست با چه رویی به فرزندانش تسلیت می‌گویند؟!

گفتم: حتما از آن‌ها عذرخواهی کرده و گفته‌اند؛ ما را ببخشید که نتوانستیم جسد پدرتان را به قطعات مساوی تقسیم کنیم! و قول داده‌اند در قطعه قطعه کردن جسد فرزندانش این اشتباه را جبران کنند!

گفت: این پدر و پسر در خباثت و جنایت دست شیطان را از پشت بسته‌اند!

گفتم: ایول! یارو یک کار زشت و پلیدی انجام داد و بعد گفت؛ بر شیطان لعنت! شیطان ظاهر شد و گفت؛ بر پدر و مادر و آباء و اجداد خودت لعنت! من این کارو تازه از تو یاد گرفتم!
 
گفت و شنود/ آباء و اجداد!
پربازدیدترین آخرین اخبار