
کمبود تجهیزات پزشکی برای مراسم اربعین صفر است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر مهتاب شاهماری در خصوص پشتیبانی حوزه سلامت در بخش تجهیزات پزشکی برای مراسم اربعین اظهار داشت: در این حوزه در بخش ملزومات پزشکی، دارویی، تجهیزات پزشکی و تجهیزات سرمایهای بیمارستان اقدامات خوبی بههمت معاونت غذا و دارو، بخشهای خصوصی و معاونت درمان صورت پذیرفته است.
معاون غذا و داروی دانشگاه ایلام ادامه داد: هماکنون براساس آمارها 70 درصد جمعیت شرکت کننده در مراسم بزرگ پیادهروی اربعین حسینی(ع) از مرز مهران در حال تردد بهطرف عراق هستند و کمبودی در حوزه تجهیزات پزشکی وجود ندارد و بهنوعی کمبود در این بخش صفر است.
وی با اشاره به تأمین و هزینه 600 میلیون تومانی در حوزه ملزومات مصرفی بههمت بخشهای خصوصی و معاونت غذا و دارو و اعتبار 7 میلیارد تومانی ملزومات و تجهیزات بیمارستانی توسط معاونت درمان گفت: حمایت بخش خصوصی برای تجهیز ملزومات مصرفی و تجهیزات پزشکی در ایام اربعین کمک شایانی به دانشگاه علوم پزشکی ایلام بود تا درگیر نقدینگی برای دپوی کالاهای مورد نیاز نشود.
معاون غذا و داروی دانشگاه ایلام خاطرنشان کرد: هماکنون ملزومات و تجهیزات پزشکی درمانگاهها، بخش بیمارستانی و پیشبیمارستانی و پایانههای مرزی تأمین شده است و مشکل خاصی در این مورد وجود ندارد کما اینکه یک مورد از این اقلام باید تأمین لازم انجام شود که تا روز شنبه این تأمین نیز صورت میپذیرد.