رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی گفت: انشاءالله سال آینده دولت و ارگانهای حاکمیتی باید زمینه را فراهم کنند، زیرا این راهپیمایی در ایجاد امنیت در منطقه نقش بی نظیری دارد.
ریس زاده مسوول سازمان جامعه پزشکی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گفت: ما نزدیک به ۱۵۰۰ نفر پرسنل اعم از پزشک متخصص، عمومی، پرستار، تکنسین درگیر کار اربعین هستند چه در داخل کشور و چه داخل کشور عراق و حدودا ۲۷ موکب درمانی در مسیر پیاده روی برگزار شده، ۳ بیمارستان صحرایی در نقاط صفر مرزی برپا شده و چیزی نزدیک ۵۰۰ میلیون دارو برای این موکبها از داروسازهای بسیجی جمع آوری شد که در داخل موکبها و مسافران اربعین ارایه خواهد شد مجموعه اقداماتی که عرض کردم در قالب همین ۲۷ موکب و ۳ تا بیمارستان صحرایی و هزار و ۵۰۰ نیرویی که در کار درمان اربعین فعال هستند.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به توطئههای دشمن مبنی بر اینکه میخواهند بین ایران و عراق جدایی بیاندازند حضور در راهپیمایی اربعین و پیاده روی چه تاثیری میتواند داشته باشد؟ بیان کرد: قطعا پیاده روی اربعین به اذعان مقاله ایندیپندیت یکی از بزرگترین راهپیمایی زائرهای دنیاست که نظیر و بدیل ندارد کار خودش را از لحاظ تاثیرانجام میدهد اما متاسفانه این تفرقه افکنیها از بعضی روزنامههای داخلی نیز دیده می شود که مضموم و محکوم است.
مسوول سازمان جامعه پزشکی اظهار کرد: این حرکت برخی رسانه های داخلی در واقع حرکت ذلیلانهای است و قطعا نمیتواند به این روند عظیم عاشورایی حسینی که مردم با عزم خودشان این کار رو انجام میدهند خدشهای وارد کند هر کسی که بخواهد قدمی در مقابله با این حرکت بردارد در واقع خودش را خوار و ذلیل خواهد کرد این حرکت بی نظیری است جزو سرمایههای جهان اسلام نه فقط جهان تشیع و شاید به نوعی بتوان گفت جزو سرمایههای بشری است.
وی اضافه کرد: این خیل عظیم ۲۰ -۳۰ میلیونی در راه آزادگی و ایثار و ازخودگذشتگی مورد تحسین جوامع دنیا قرار میگیرد این حرکت ان هم در این منطقه پرخطر که حضور تکفیری و داعشی ملموس است؛ این راهپیمایی را قطعا اگر دولتها میخواهستند مدیریت کنند نمیتوانستند خود این جمعیت در طول این یک ماه میآیند و میروند آبش،غذا و اسکانشان خودجوش تامین میشود که باید بگوییم این هم جزو کرامات امام حسین (ع) و اهل بیتشون است.
رییس زاده عنوان کرد: این روزها سراغ هرکسی را میگیرد میگویند هب راهپیمایی اربعین رفته است قدرمسلم اگر خروجیها و منافذ و بسترها فراهم شود خیل بیشتری از مردم ایران در این مراسم شرکت خواهند کرد.
وی گفت: محدودیتها به خاطر محدودیتهای خروجی است. هجم عظیم مردم در یک بازه زمانی مشخص و معدود میخواهند وارد کشور عراق شوند و برگردند بسترها این اجازه را نمیدهند قطعا اگر بسترها این اجازه را میداد خیلی افراد بیشتری در این راهپیمایی شرکت میکردند انشاءالله سال آینده دولت و ارگانهای حاکمیتی باید زمینه را فراهم کنند، زیرا این راهپیمایی در ایجاد امنیت در منطقه نقش بی نظیری دارد. یعنی این ۲-۳ میلیون نفری که از ایران میروند فقط برای خودشون نمیروند اینها در تثبیت امنیت و اعلام امنیت در منطقه برای همه مردم ایران و عراق و منطقه از خودشون کارکرد دارد و بروز میدهند و بقیه مردم از نظر فارغ آیند.