کد خبر:۷۲۰۶۱۱
شاهین فتحی در گفتگو با «دانشجو»:

۱۱۸ زائر مصدوم از عراق به ایران منتقل شدند

معاون عملیات سازمان امداد و نجات گفت: خدمات سازمان امداد و نجات در کشور عراق نیز صورت گرفته است که در این میان ۱۱۸ مصدوم از کشور عراق به مرز‌های مهران و شلمچه منتقل شدند.

شاهین فتحی معاون عملیات سازمان امداد و نجات در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره پوشش امدادی اربعین حسینی ٩٧ (از٢١مهرالی٠٦آبان) در قرارگاه‌های مرزی گفت: در مکان‌های امدادی مرز‌های سه گانه ٤٦٣٠٢نفربه پایگاه‌های امداد مراجعه کردند که از آن‌ها ۱۹۹ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی ادامه داد: ٢١٦٠٧نفر از زائرین اربعین حسینی به صورت سرپایی درمان شدند و به ١٢٢٥٦خدمات پزشکی (تست فشار و قندخون) ارائه شد.

فتحی از اسکان ١٢٢٤٠نفر از زائران خبر داد و بیان کرد: خدمات سازمان امداد و نجات در کشور عراق نیز صورت گرفته است که شامل استقرار٣٠دستگاه آمبولانس و٨دستگاه اتوبوس آمبولانس است

معاون عملیات سازمان امداد و نجات عنوان کرد: خودرو‌ها امدادی در حله، کاظمین، شهرنجف، مسیر پیاده روی بین نجف تا کربلا و شهر کربلا مستقر هستند و ۱۱۸ مصدوم از کشور عراق به مرز‌های مهران و شلمچه منتقل شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۷
السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین و علی زوار الحسین و بر مشتاقان امام حسین(ع) که جا مانده اندو بر تمام خادمین امام حسین (ع) از همه التماس دعا داریم لبیک یا حسین لبیک یا زینب لبیک یا رباب لبیک یا اسرای کربلا لبیک یا ام البنین
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷
فکر اوضاع زائرها امسال خیلی بهتره بوده
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار