کد خبر:۷۲۰۶۵۰
سخنگوی شورای شهر تهران:

احتمال دارد روند انتخاب شهردار کوتاه شود

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: احتمال دارد روند انتخاب شهردار کوتاه شود و این موضوع در جلسه هم اندیشی در حال بررسی است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی اعطا در حاشیه جلسه هم اندیشی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز هر کدام از اعضا پنج نفر را به عنوان گزینه‌های شهرداری معرفی کردند، گفت: میان اسامی اعلام شده مشترکات زیادی وجود داشت که ۳۰ نفر به عنوان لیست ابتدایی انتخاب شدند.

وی ادامه داد: بر اساس زمانبندی تعیین شده ۱۲ آبان ماه از میان این ۳۰ نفر رأی گیری مخفی شده و پنج گزینه انتخاب می‌شوند. در روز ۱۹ آبان این پنج نفر برنامه‌های اجرایی خود را بر اساس کلیات برنامه سوم ارائه خواهند داد.

اعطا افزود: در جلسه روز ۲۰ آبان صبح و بعدازظهر جلسه‌ای برگزار خواهد شد که هر کدام یک ساعت وقت دارند برنامه‌های خود را ارائه کنند و در نهایت ۲۲ آبان گزینه نهایی مشخص می‌شود.

وی تأکید کرد: لیست ۳۰ نفره ابتدایی، پیشنهادات اولیه اعضای شوراست و امکان دارد فرآیند انتخاب کوتاه‌تر شود.

سخنگوی شورای شهر در پاسخ به این پرسش که معیار انتخاب این ۳۰ گزینه چه بوده است، گفت: همان معیار‌های ۱۶ گانه ابتدایی معیار انتخاب این گزینه‌ها بوده اند.

وی در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص اینکه چرا امکان ارسال رزومه‌هایی خارج از گزینه‌های حزبی و سیاسی وجود ندارد، گفت: در طی این مدت تماس‌های متعددی با اعضا در این رابطه گرفته شده، افراد رزومه و برنامه‌های خود را ارسال کرده اند و چنین نبوده که اعضا به گزینه‌های دیگر دسترسی نداشته باشند، اما اعضای شورا در نهایت پنج نفر انتخابی خود را معرفی کرده اند.

اعطا تاکید کرد: راه‌های ارتباطی مسدود نبوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار