یک رسانه غربی از روزهای پرتنش دولتمردان آمریکایی در آستانه اعلام دور جدید تحریمهای ایران و شکست آنها در همراه کردن کشورهایی همچون هند، چین و ترکیه با خواستههای کاخ سفید گزارش داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رویترز گزارش خود را با اشاره به سفرهای متعدد اعضای دولت آمریکا به کشورهای مختلف از جمله خریداران نفت ایران برای همراه کردن آنها با تحریمهای جدید مورد نظر «دونالد ترامپ» آغاز کرده و مینویسد که واشنگتن تاکنون نتوانسته دستکم سه خریدار از پنج خریدار اصلی نفت ایران را با خواسته کاخ سفید همراه کند.
مخالفت کشورهای هند، چین و ترکیه از یک سو و نگرانی از افزایش بهای نفت از سوی دیگر موجب شده تا تردیدهایی در دولت آمریکا در خصوص اعمال دور جدید تحریمها شکل بگیرد و همین امر سبب ایجاد دو دستگی در دولت ایالت متحده بدین شکل شده که یک دسته به ریاست «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید خواستار شدت عمل در اعمال تحریمهای ایران است و دستهای دیگر که ریاست آن عمدتا با اعضای وزارت خارجه و دیپلماتهای آمریکایی است خواستار نرمش واشنگتن در اعمال این تحریمها و دادن تخفیف به کشورهای یاد شده هستند.
به اعتقاد این افراد، شدت عمل در اجرای تحریمهای ایران موجب افزایش شکاف میان آمریکا و کشورهای ترکیه، هند و چین میشود و از همین رو بحث اعمال استثنا یا در نظر گرفتن تخفیفهایی برای این کشورها در خصوص خرید نفت ایران به صورت جدی در کاخ سفید مطرح است.
به نوشته رویترز، گویا هند و ترکیه میتوانند از این تخفیفها به صورت موقت استفاده کنند و دهلی نو مستقیما به مقامات آمریکایی گفته است که تا ماه مارس نمیتواند با خواسته آمریکا مبنی بر به صفر رساندن واردات نفت از ایران همراهی کند.
اما در مورد چین که بزرگترین خریدار نفت ایران محسوب میشود هنوز مشخص نیست که رویکرد دولت ترامپ چگونه خواهد بود.
بر همین اساس قرار است در روزهای آینده دولتمردان آمریکایی بار دیگر به آسیا سفر کنند تا شاید بتوانند پیش از اعمال دور جدید تحریمها علیه ایران، کشورهای بیشتری را با واشنگتن همراه کنند.
احمق تراز ترامپ در کاخ سفید جان بولتون است یک مشت افراد بیسواد جنگ طلب بدنبال اعمال فشار و زورگویی بر علیه ایران هستند. اماآنان نمیدانند کشورهای دنیا متوجه این موضوع شده اند که آمریکا حرف زور میزند. دیگر کشور در مناسبات سیاسی از آمریکا پیروی نمیکنند آمریکا هر روز ارزش و اعتبار دیپلماسی خودش را بیشتر از دست میدهد.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.