کد خبر:۷۲۲۰۲۳

رویای بر باد رفته آمریکایی برای از بین بردن فروش نفت ایران

واشنگتن از خریداران نفت ایران خواسته بود که تا چهارم نوامبر (۱۳ آبان) سال جاری واردات نفت از ایران را به صفر برسانند و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار‌ها ایران را به صفر شدن صادرات نفت تهدید کرده بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، واشنگتن از خریداران نفت ایران خواسته بود که تا چهارم نوامبر (۱۳ آبان) سال جاری واردات نفت از ایران را به صفر برسانند و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار‌ها ایران را به صفر شدن صادرات نفت تهدید کرده بود.

ترامپ با توئیت‌های پشت‌سرهم و سخنرانی‌هایی با ژست نگاه از بالا به پایین خود، تلاش داشت تا حداقل افکار مردم جهان را متقاعد کند که رؤیای آمریکایی قطع صادرات نفت ایران شدنی است و برای تحقق آن، روز چهارم نوامبر را اعلام کرد.

رئیس جمهور آمریکا تلاش کرد که به‌گونه‌ای وانمود کند روز چهارم نوامبر قرار است به‌یک‌باره تحریم‌های عجیبی علیه ایران اعمال شود و با قطع صادرات نفت، ایران به‌زانو درآید، اما در روز‌های اخیر اخبار رسانه‌های غربی، همان رسانه‌هایی که بازوی تبلیغی رؤیای آمریکایی بودند، از اعطای معافیت به ۸ کشور برای ادامه خرید نفت از ایران حکایت داشت.

بیشتر بخوانید
۴ نوامبر چه اتفاقی برای صادرات نفت ایران می‌افتد؟

در واقع آمریکا که نتوانسته بود اقدام مؤثری برای توقف صادرات نفت خام ایران انجام دهد، در روز‌های نزدیک به ۴ نوامبر، باز هم تلاش کرد با استفاده از ظرفیت رسانه‌های غربی وانمود کند که اگر کشور‌هایی در حال ادامه خرید نفت از ایران هستند، این آمریکا هست که آن‌ها را از تحریم خرید نفت ایران معاف کرده است. به هر حال، اعلام معافیت خریداران بزرگ نفت ایران، به‌معنای عقب‌نشینی کامل آمریکا از ادعای قبلی خود مبنی بر توقف صادرات نفت ایران است.

امروز ۴ نوامبر، همان روز ادعایی آمریکا برای توقف صادرات نفت ایران است؛ اما صادرات نفت ایران ادامه دارد.

در فیلم زیر که توسط رسانه‌های رسمی مجموعه وزارت نفت منتشر شده می‌توان مروری بر این ادعای آمریکایی و رؤیایی که سیاستمداران این کشور تلاش داشتند آن را یک هدف عملیاتی نشان دهند، داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار