کد خبر:۷۲۲۸۰۶

گزارشرویترز از قیمت رو به افزایش نفت

پس از ثبت رکورد در واردات نفت چین که نگرانی در مورد رکورد اقتصادی در دومین اقتصاد بزرگ جهان و اشباع در بازارهای جهانی را کاهش داد، قیمت نفت افزایش یافت.
 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، پس از ثبت رکورد در واردات نفت چین که نگرانی در مورد رکورد اقتصادی در دومین اقتصاد بزرگ جهان و اشباع در بازار‌های جهانی را کاهش داد، قیمت نفت افزایش یافت. البته ثبت رکورد در تولید نفت آمریکا مانع از افزایش بیشتر قیمت‌ها شد.

هر بشکه نفت برنت با ۸۱ سنت افزایش ۷۲.۸۸ دلار فروخته شد. نفت خام امریکا نیز با ۶۲ سنت افزایش ۶۲.۲۹ دلار در هر بشکه معامله شد.

آمار‌های گمرک چین نشان داد واردات نفت این کشور در ماه اکتبر به نسبت مدت مشابه پارسال ۳۲ درصد افزایش یافته است.

بانک‌ای ان زد در یادداشتی نوشت: «با کاهش بلاتکلیفی ناشی از تعرفه‌ها بر واردات از آمریکا و همچنین تحریم‌های ایران کاهش یافت، واردات نفت خام افزایش یافت... همچنین ما شاهد افزایش تقاضا از سوی پالایشگاه‌های مستقل بودیم.»

بر اساس آمار‌های اداره اطلاعات انرژی آمریکا، تولید نفت آمریکا در هفته منتهی به ۲ نوامبر به رکورد ۱۱.۶ میلیون بشکه در روز رسید؛ که این ارقام مانع افزایش بیشتر قیمت نفت شد.

کشور‌های عضو اوپک و کشور‌های غیر اوپکی ژوئن گذشته تصمیم گرفتند تا توافق کاهش تولید را که از سال ۲۰۱۷ اجرا شده بود به علت فشار‌های آمریکا برای کاهش قیمت نفت کم کم کاهش دهند.

دو منبع آگاه در اوپک دیروز گفتند علی رغم تحریم‌های ایران هنوز نفت کافی در بازار در دسترس است و توافق کاهش تولید را در سال آینده نمی‌تواند کنار گذاشت.

اوله هانسن، تحلیلگر بازار در ساکسو بانک گفت: «اوپک و روسیه احتمالا از توافق کاهش تولید برای حفظ نفت در ۷۰ دلار استفاده خواهند کرد.»

وی افزود: «اعلام تحریم‌های آمریکا علیه ایران در این هفته با اعلام معافیت برای ۸ کشور نتوانست قیمت نفت را در بازار بالا ببرد که سه کشور از این ۸ کشور بزرگ‌ترین واردکنندگان نفت در جهان هستند.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار