کد خبر:۷۲۳۹۸۵
سخنگوی شورای شهر درگفتگو با «دانشجو»:

شفاف‌سازی مالی شهرداری، ترافیک و آلودگی هوا اولویت شهردار جدید باشد

مطابق مشاهدات مسائلی مثل بحث آلودگی هوا و بحث ترافیک و یک سری مسایل کارشناسی مانند شفاف سازی وابستگی شهرداری به منابع درآمدی ناپایدار باید در الویت قرار بگیرد.

علی اعطا سخنگوی شورای شهرتهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره برنامه ها و الویت های شهرداری گفت: ما برنامه ۵ ساله سوم شهرداری در اختیار داریم که شهرداری به عنوان لایحه به شورا ارسال کرده است و کلیات آن مورد تایید شورا قرار گرفته، ولی هنوز مورد بحث در صحن قرار نگرفته است.
وی ادامه داد: این لایحه در کمیسیون‌ها به تفصیل بررسی شده و باید بگوییم کلیات این برنامه به لحاظ محتوایی مورد تایید شورا است و ما انتظار داریم شهرداری منتخب برای اجرای کردن برنامه ۵ ساله سوم نهایت تلاش را انجام بدهد و یک برنامه مدیریتی جدی و اصولی داشته باشد.

اعطا در پلسخ به این سوال که به نظر شما اولویت اصلی شهردار چه می‌تواند باشد؟ عنوان کرد: نظرسنجی‌ها چند موضوع رو نشان می‌دهد ما چند مساله اصلی در شهر داریم که برخی نظرسنجی‌ها که از سطح شهر و شهروندان به دست آمده موضوع رو مشخص کرده است.
 
وی در ادامه با بیان اینکه نظرات مردم را بررسی کردیم، بیان کرد: مطابق مشاهدات مسائلی مثل بحث آلودگی هوا و بحث ترافیک و یک سری مسایل کارشناسی مانند شفاف سازی وابستگی شهرداری به منابع درآمدی ناپایدار و چند مورد دیگر، علی القاعده موضوعاتی است که انتظار می‌رود توجه بیشتری نسبت به آن انجام شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۶
البته اگر بزرگان اصلاحات اجازه کار بهشون بدن
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار