به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا معتمد در نخستین همایش ارزشآفرینی هلدینگها در راستای اقتصاد مقاومتی، گفت: کنترل شرکتهای فرعی و سرمایهپذیر برای شرکتهای هلدینگها در حالی همواره به عنوان بخشی از استراتژی شرکتهای سرمایهگذاری در دستورکار قرار گرفته که مطابق قانون بازار اوراق بهادار در یک رشته به نام سرمایهگذاری فعالیت میکند.
معاون سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: در قانون بازار اوراق بهادار امکان استفاده از ابزار دیگری به نام صندوقهای سرمایهگذاری فراهم بوده که کمتر از این ابزار نسبت به شرکتهای سرمایهپذیر استفاده شده است.
وی تصریح کرد: در سال ۱۳۸۶ اولین صندوق سرمایهگذاری در سهام تأسیس شده و تاکنون تعداد صندوقهای سرمایهگذاری در بازار سهام ایران به ۲۱۲ صندوق بالغ شده و حجم داراییهای این صندوقها به رقم ۱۴۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
به گفته معتمد، تا کنون ۱۰ صندوق سرمایهگذاری جسورانه مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس دریافت کرده و این در حالی است که صندوقهای سرمایهگذاری خصوصی و صندوقهای صندوقها نیز توانسته است از سازمان بورس مجوز فعالیت دریافت کنند؛ در این راستاصندوقهای املاک و مستغلات با کارکرد اجاره و فروش املاک راه اندازی خواهد شد که در چنین صندوقهایی موضوع مالیات بر نقل و انتقالات و مالیات بر درآمد اجاره باید حل و فصل شود.