یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: بحرین سعی میکند از طریق اتهام زنی به ایران شکست سیاسی خود را جبران کند و همیشه رسانههای حوزه کشورهای خلیج فارس ایران را به دست داشتن در ناآرامیهای کشور خود متهم میکردند
حسن هانی زاده، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص برگزاری انتخابات در بحرین و متهم کردن حکومت این کشور به دست داشتن ایران در این انتخابات گفت: ۶ کشور عضو شورای همکاریهای خلیج فارس سیاستهای خود را از ابتدای شکل گیری این شورا و حتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی با آمریکا و اخیرا با رژیم صهیونیستی هماهنگ میکنند.
وی با بیان اینکه نگاه این کشورها به ایران از یک منظر تهاجمی و متناسب با سیاستهای ایالات متحده است، گفت: هیچ یک از این کشورها نمیتوانند تصمیمی خارج از سیاست آمریکا اتخاذ کنند و به عنوان مثال سفر اخیرا نتانیاهو به عمان و وزیر فرهنگ رژیم صهیونیستی به امارات به خواست آمریکاییها بوده است.
هانی زاده تصریح کرد: بر این اساس زاویه دید این کشورها یعنی عربستان، بحرین و امارات برگرفته از سیاستهای تهاجمی آمریکا نسبت به ایران است در خصوص بحرین نیز ملت این کشور برای دستیابی به حقوق خود تظاهرات کردند که این تظاهرات همواره با سرکوب مواجه است.
این کارشناس مسائل خاورمیانه ادامه داد: در طول چند سال اخیر نیز ۵۰۰۰ نفر از جوانان بحرینی به جرم اعتراض به حکومت دستگیر و به زندان افکنده شدند.
وی با بیان اینکه انتخابات اخیر برگزار شده در بحرین نیز کاملا فرمایشی بوده و مخالفین آل خلیفه نیز این انتخابات را تحریم کرده بودند، گفت: بر این اساس تنها بیست درصد از جمعیت بحرین در این انتخابات شرکت کردند و یکی از دلایل آن صدور حکم حبس ابدی برای شیخ علی سلمان، دبیر کل جمعیت الوفاق و همچنین سلب تابعیت شهروندان بحرینی نارضایتیها در بین این مردم را افزایش داده است.
هانی زاده ادامه داد: بر این اساس بحرین سعی میکند از طریق اتهام زنی به ایران شکست سیاسی خود را جبران کند و همیشه رسانههای حوزه کشورهای خلیج فارس ایران را به دست داشتن در ناآرامیهای کشور خود متهم میکردند در حالی که بسیاری از نخبگان این کشورها معتقدند مشکل اساسی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس عدم وجود دموکراسی و مردم سالاری است و حاکمیت قبیلهای در این کشورها همواره موجب افزایش نارضایتی در میان نخبگان شده است.