کد خبر:۷۷۰۴۶۲
در گفتگو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد

هانی‌زاده: امارات دست به هر کاری می‌زند تا جایی در منطقه پیدا کند/ می‌خواهند به تسلط اقتصادی-نظامی در خلیج فارس برسند

یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: برنامه امارات این است که طی یک دهه پیش رو از طریق همکاری با اسرائیل نوعی تسلط اقتصادی و نظامی بر خلیج فارس داشته باشد.

حسن هانی زاده، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص اظهارات محمدجواد ظریف در مصاحبه با شبکه العربیه مبنی بر اینکه امارات متحده در حال تبدیل شدن به اسرائیل دوم است، گفت: امارات علی رغم حجم جغرافیایی کوچک و نبودن ظرفیت‌های لازم برای تبدیل به یک قدرت منطقه ای، اما در کنار بحرین و عربستان تلاش می‌کند تا نقش فرادستی در مسائل جهان و منطقه ایفا کند.

وی با اشاره به جنگ افروزی‌های امارات متحده در سوریه، یمن، لیبی، سودان و الجزایر گفت: حتی در بمباران اخیر لیبی، امارات نقش مهمی به عهده داشت.

هانی زاده با بیان اینکه امارات متحده به شدت به دنبال آن است که از ظرفیت‌های اجرایی برای نفوذ در خلیج فارس استفاده کند تا به این ترتیب نقش ایران را در این منطقه کم رنگ کند، گفت: از این منظر امارات دست به هر کاری می‌زند تا جای خود را در جهان و منطقه تثبیت کند و به عنوان یک عنصر مزاحم در منطقه کنار عربستان و اسرائیل به ایفای نقش بپردازد.

این کارشناس مسائل غرب آسیا گریزی به خرید‌های ده‌ها میلیارد دلاری امارات در زمینه تسایحات نظامی از اروپا و آمریکا زد و گفت: امارات متحده حاضر است برای آنکه به عنوان قدرت منطقه‌ای شناخته شود از هیچ اقدامی فروگذار نکند، اما چون به لحاظ نیروی انسانی و جغرافیایی در حدی نیست که کشور تاثیرگذاری باشد لذا نمی‌تواند به یک قدرت مهم در منطقه تبدیل شود.

وی ادامه داد: آمریکا سعی می‌کند تا امارات را تقویت کند و از طریق نفوذ امارات، اسرائیل نیز در حوزه خلیج فارس فعالیت‌های جدید خود را در حوزه‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی کلید بزند.

هانی زاده در پایان خاطرنشان کرد: برنامه امارات این است که طی یک دهه پیش رو از طریق همکاری با اسرائیل نوعی تسلط اقتصادی و نظامی بر خلیج فارس داشته باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار