کد خبر:۷۲۸۱۳۱

الزام بانک مرکزی به اعطای تسهیلات برای تامین نهاده‌های کشاورزی

تصویب نامه هیئت وزیران در خصوص موظف بودن بانک مرکزی به اختصاص مبلغ چهار هزار میلیارد ریال تسهیلات به منظور تهیه و تدارک نهاده های کشاورزی و تامین کود مورد نیاز بخش کشاورزی ابلاغ شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وزارت جهاد کشاورزی با توجه به اینکه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی (وابسته به این وزارت) به عنوان مسئول تامین کالا‌های اساسی (نهاده‌های کشاورزی) براساس صورت‌های مالی حسابرسی شده و طبق گزارش‌های حسابرسی ویژه یارانه، بابت عملکرد یارانه سال‌های ۱۳۸۶ لغایت پایان۱۳۹۶ از دولت بستانکار است و همچنین عدم تکافوی یارانه تخصیصی سال جاری بابت تدارک کود‌های کشاورزی و به مخاطره افتادن تولید مواد غذایی به دلیل عدم تامین نهاده‌های مورد نیاز، پیشنهاد کرد با تضمین سازمان برنامه و بودجه کشور، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، تسهیلات بانکی جهت تهیه و تدارک نهاده‌های کشاورزی در اختیار شرکت سهامی خدمات حمایتی کشاورزی (وابسته به این وزارتخانه) قرار دهد.

بر این اساس هیات وزیران در جلسه ۳۰ آبان ۱۳۹۷ تصویب کرد تا بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است مبلغ چهار هزار میلیارد ریال تسهیلات از طریق بانک‌های عامل به منظور تهیه و تدارک نهاده‌های کشاورزی و تامین کود مورد نیاز بخش کشاورزی با نرخ مصوب شورای پول و اعتبار، در اختیار شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قرار دهد.

الزام بانک مرکزی به اعطای تسهیلات برای تامین نهاده‌های کشاورزی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار