آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۹۶۰۲
یزدانی در گفتگو با دانشجو:

۱۶ آذر نشان دهنده نقش موثر جنبش دانشجویی در حوادث کشور است

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد با تاکید بر اهمیت روز ۱۶ آذر گفت: این روز نشان دهنده نقش موثر و تعیین کننده جنبش دانشجویی در حوادث کشور و پیشتازی در دفاع از اصول خطیر اسلام و انقلاب است.

علی یزدانی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: روز ۱۶ آذر نشان دهنده نقش موثر و تعیین کننده جنبش دانشجویی در حوادث کشور و پیشتازی در دفاع از اصول خطیر اسلام و انقلاب است.

وی افزود: استقلال و آزادی دو اصلی بود که دانشجویان در روز‌های منتهی به ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ با تمام وجود آن‌ها را فریاد زدند و جان خود را در راه آن فدا کردند.

یزدانی خاطرنشان کرد: اصولی که بدون شک از مهمترین حقوق مردم یک کشور است، که سران بی عرضه پهلوی و قاجار آن را از مردم خود محروم می کردند.

وی افزود: نتیجه این جانفشنی ۲۵ سال بعد حاصل شد و ملت ایران به برکت خون این شهیدان دانشجو، استقلال و آزادی حقیقی خود را بدست آوردند.

یزدانی ادامه داد: استقلالی که به برکت وجود نظام جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف محقق شد و دست بیگانگان مستکبر را از کشور کوتاه کرد؛ و همچنین آزادی‌ای که امروز در جمهوری اسلامی در بخش‌های مختلف شاهد آن هستیم. امروز ما شاهدیم که مردم در سطوح مختلف جامعه نسبت به مسایل خرد و کلان دولت و نظام نقد‌های خود را آزادانه مطرح میکنند.

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه یزد گفت: البته هنوز برخی در داخل و خارج کشور به دنبال از بین بردن این فضا هستند و سعی در محدود کردن اراده و آزادی ملت ایران دارند؛ اما جنبش دانشجویی که تا کنون پیشرو مقابله با جریان‌های وابسته بوده، با روشنگری در فضای عمومی و ایفای نقش موثر خود اجازه هیچگونه نفوذی را به دشمن نمیدهند.

یزدانی افزود: یکی از مهمتربن وظایف جنبش دانشجویی، پیرو این جمله شهید بهشتی که فرمودند: دانشجو باید به درد مردم بخورد، ورود به عرصه مطالبه گری برای حل مشکلات مردم و کشور در زمینه‌های مختلف است. فرصتی که به خاطر قرار گرفتن در این برهه و این جایگاه برای عمل به وظایف خود در قبال جامعه اسلامی، به وجود آمده و باید آن را مغتنم شمرد.

وی گفت: حضور دانشجویان درعرصه‌های مختلف و مقاطع مختلف، همواره یکی از مهمترین عوامل پیشرفت کشور و راهگشای مشکلات بوده است.

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه یزد گفت: هر جایی که کار به دست جوان دانشجوی متدین و متعهد ما افتاد، در آن جا پیشرفت کردیم. نمونه‌های زیادی از این پیشرفت‌ها را، در زمینه جهش‌های علمی بی سابقه‌ای که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوجود آمد، میبینیم؛ هم به لحاظ آماری در سطح جهانی پیشرفت‌های زیادی داشته ایم و هم به لحاظ کیفی رشد قابل توجهی را در درون دیده ایم.

یزدانی ادامه داد: همچنین برعهده مسئولین است که نهایت تلاش و اهتمام خود را متوجه قشری کنند که آینده متعلق به آنان است و حرکت رو به جلوی کشور در سایه اعتماد و میدان دادن به آن‌ها تضمین میشود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ان شا الله ملت ایران با اتکای به نیروی جوان کشور و توان داخلی بر همه مشکلات فائق خواهد آمد و راه پیشرفت را با قدرت ادامه خواهد داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۵
احسنت بر شمااااا جوان انقلابی
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار