دبیر شورای صنفی دانشگاه ملایر گفت: هشت نفر از دانشجویان دانشگاه با علائم مسمومیت به بیمارستان مراجعه کردند که پس از بررسی مشخص شد مشکل این دانشجویان شیوع ویروس سرماخوردگی در دانشگاه است.
فاروق محمودیان، دبیر شورای صنفی دانشگاه ملایر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص خبری مبنی بر مسمومیت چند نفر از دانشجویان این دانشگاه گفت: چهارشنبه شب، هشت نفر از دانشجویان ساکن در خوابگاه حضرت خدیجه (س) که ویژه دانشجویان پسر دانشگاه است، با علائمی شبیه علائم مسمومیت به بیمارستان مراجعه میکنند.
محمودیان با بیان اینکه این دانشجویان از دو اتاق مجاور هم بودند، ادامه داد: برای پیگیری موضوع با معاونت دانشجویی و مسئول امور تغذیه دانشگاه تماس گرفتیم و گفتند که تعداد ۵۰۰ ماهی در خوابگاه ررزو شده بود که مشکلی درباره این غذا گزارش نشده است.
دبیر شورای صنفی دانشگاه ملایر ادامه داد: به گفته مسئولان دانشگاه این ماهی ها، پیش از پخت به صورت یخ زده بوده و استانداردهای بهداشتی را داشته است.
به گفته محمودیان شبی که این ماجرا در دانشگاه رخ میدهد، معاون دانشجویی، مسئول امور تغذیه در بیمارستان و خوابگاه حضور مییابند و پیگیری مسمومیت دانشجویان میشوند.
وی با بیان اینکه دو مورد مراجعه به بیمارستان نیز در پنج شنبه شب گزارش شد، ادامه داد: پزشک بیمارستان بعد از بررسی این بیماران اعلام کرد که این علائم مربوط به نوعی سرماخوردگی است که علائمی شبیه مسمومیت دارد.
دبیر شورای صنفی دانشگاه ملایر توضیح داد: طبق اعلام پزشک دانشگاه، این نوع مسمومیت غذایی همراه با تب و لرز نیست؛ در حالیکه دانشجویان علائم تب و لرز نیز داشتند.
وی با بیان اینکه مراجعه به بیمارستانهای ملایر با همین علائم در سطح شهر نیز صورت گرفته، ادامه داد: از زمانی که دانشجویان ماهی خورده بودند تا زمانی علائم بیماری را مشاهده کردند، یک روز گذشته بود و با توجه به اینکه علائم مسمومیت بعد از چند ساعت از مصرف غذای مسموم خود را نشان میدهد، بنابراین احتمال مسمومیت غذایی کاهش مییابد و احتمال شیوع ویروس سرماخوردگی در خوابگاه قوت میگیرد.
محمودیان درخصوص نارضایتی دانشجویان نسبت به کیفیت غذا نیز گفت: سرکشیهای زیادی از سلف سرویسها و آشپزخانههای دانشگاه صورت گرفته و با پیگیریهای شورای صنفی، ۱۲ نوع غذای جدید به فهرست غذایی دانشگاه اضافه شده است.
وی ادامه داد: با این حال قبول داریم که غذای دانشگاه در وعده شام با کیفیت کمتری عرضه میشود و دلیل آن هم فاصله زمانی بین پخت غذا تا سرو آن در خوابگاه است.
دبیر شورای صنفی دانشگاه ملایر در این خصوص توضیح داد: خوابگاههای خودگران دانشگاه ملایر در سطح شهر پراکنده اند و از ساعت پنج عصر که پخت غذا کامل میشود تا زمانی که غذا در خوابگاهها توزیع شود، غذا سرد شده و همین باعث میشود دانشجویان هنگام مصرف غذا احساس کنند غذای مصرفی کم کیفیت است.
وی با بیان اینکه درباره این موضوع با مسئولان دانشگاه صحبت کرده ایم، گفت: مسئولان دانشگاه دنبال راه حلی هستند تا فاصله پخت تا سرو غذا را کاهش داده و به این ترتیب کیفیت غذا افزایش یابد.
محمودیان از دانشجویان خواست تا غذای خود را به خصوص در وعده شام، حتما به صورت گرم مصرف کنند تا از کیفیت بهتری برخوردار باشد.