کد خبر:۷۳۰۱۳۳
پزشکیان:

ارزش دارایی‌های موسسات مالی و اعتباری۳۰ درصد افزایش یافته است

نایب رییس مجلس، با بیان اینکه ارزش دارایی های موسسات براساس نرخ تورم، بیشتر شده است، گفت: مقرر شده اطلاع رسانی فروش اموال از سوی بانک مرکزی به سپرده گذاران انجام شود و سپرده گذاران در بحث فروش اموال دخیل شوند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در تشریح آخرین نشست نمایندگان سران سه قوه برای پیگیری مشکلات موسسات مالی و اعتباری اظهار داشت: در این نشست گزارشی از قیمت اموال موسسات پس از بازنگری ارائه شد که بر این اساس قیمت دارایی های موسسات مالی 30 درصد افزایش یافته و بر این اساس توان پرداخت ها نیز افزایش می یابد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مقرر شده بود اموال موسسات مالی و اعتباری در مناقصه به فروش رسیده و اگر خریداری وجود نداشت، به بانک ها داده شود، افزود: در تصمیم جدید مقرر شد به تمامی سپرده گذاران موسسات مالی و اعتباری اطلاع رسانی شود تا گر قیمت کارشناسی اموال براساس نظر سپرده گذاران پایین بود، یک ماه فرصت داشته باشند مشتری برای قیمت بالاتر پیدا کنند تا اموال با قیمت مناسب تری به فروش برسد.

وی با اشاره به اینکه قیمت دارایی های موسسات براساس نرخ تورم، تغییر یافته و ارزش آنها بیشتر شده است، ادامه داد: مقرر شده اطلاع رسانی فروش اموال از سوی بانک مرکزی به سپرده گذاران انجام شود و سپرده گذاران در بحث فروش اموال دخیل شوند و از این طریق بتوان به سپرده های بالای یک میلیارد تومان رسیدگی کرد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت گلیم و گبه کرمانشاه اظهار داشت: مقررر شده خط اعتباری به موسسه اعتباری ملل داده شود تا با نظارت استانداری تا 10 میلیون تومان به تمامی سپرده گذاران پرداخت شود، که با این رقم حدود 70 تا 80 درصد سپرده گذاران تسویه حساب می شوند.

وی با بیان اینکه گزارشی از سوی وزیر جهاد کشاورزی درخصوص تعاونی های وابسته به این وزارتخانه به نمایندگان سران سه قوه در بررسی مشکلات موسسات مالی و اعتباری ارائه شد، افزود: مقرر شد وضعیت مالی این موسسات مورد ارزیابی قرار گیرد تا بتوان درباره ایجاد خط اعتباری یکصد میلیون تومانی برای سپرده گذاران تصمیم گیری شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آیین نامه ای درباره موسسات در حال تنظیم است که سرنوشت شعبه های این موسسات پس از جمع آوری و پرداخت مطالبات مشخص شود، تصریح کرد: در این آیین نامه تعیین می شود که این شعبه ها در کجا ادغام شده و نیروهای آنها در کدام بخش مشغول فعالیت شوند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار