کد خبر:۷۳۰۳۳۰
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران خبر داد

سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ مهم‌ترین حامی محصولات ارگانیک کشور

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار گفت: همچنانکه اجرای طرح‌هایی همچون سبزی بدون گِل و ریشه و دستچین باعث اصلاح برداشت، توزیع و مصرف این محصولات، نه تنها در تهران که در سطح ایران شده است، جشنواره ارگانیک نیز تاثیرات مثبتی بر تولید و مصرف محصولات ارگانیک در کشور بر جای گذاشته و باعث افزایش تولید و مصرف این محصولات شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید سعید راد به برخی اظهار نظر‌ها در رابطه با کاهش میزان تولید در روش کشت و تولید ارگانیک اشاره کرد و افزود: حجم قابل توجهی از میوه و تره بار کشور از زمان برداشت محصول تا هنگامی که به دست مصرف کننده می‌رسد، بنا به دلایل مختلف از بین می‌رود که اگر بتوانیم میزان اتلاف این حجم را به حداقل برسانیم و علاوه بر آن، به سمت و سوی تولید محصولات ارگانیک برویم، می‌توانیم پاسخگوی بخش وسیع‌تری از نیاز داخلی باشیم.

وی با اشاره به موضوع قیمت بالاتر محصولات ارگانیک نسبت به محصولات غیر ارگانیک اظهار کرد: بخشی از این مبلغ، هزینه‌ای است که افراد بعد از مصرف مواد غذایی ناسالم باید برای درمان پرداخت کنند و البته این هزینه به جز درد و رنجی است که فرد بیمار متحمل می‌شود، ضمن اینکه افزایش تولید در تعدیل قیمت محصولات ارگانیک و کاهش اختلاف قیمت آن‌ها با محصولات معمولی می‌تواند موثر باشد.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در پایان با تاکید بر نقش رسانه‌ها در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به شهرچوندان، تصریح کرد: در مسیر اصلاح فرهنگ غذایی و ترویج تولید محصولات ارگانیک، این سازمان رسانه‌ها را یار و یاور خود می‌داند و با توجه به در پیش بودن «یازدهمین جشنواره ارگانیک تهران» امیدواریم تا پایان جشنواره در کنار ما باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار