مدیرکل دفتر برنامهریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری اردبیل گفت: امسال به بخش پژوهش استان ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته که با توجه به نیاز استان به پژوهش، این مقدار بسیار کم است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید مهدی جوادی، مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری اردبیل در حاشیه بازدید از نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان اردبیل که در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شده، اظهار کرد: انجام فعالیت های کاربردی و راهگشا در هر حوزه ای نیازمند زیرساخت های پژوهشی مناسب است.
جوادی به برنامههای پیشبینی شده از سوی استانداری اردبیل به مناسبت هفته پژوهش اشاره کرد و گفت: از چند ماه قبل جلسات کارگروه پژوهشی استان با محوریت برگزاری هرچه باشکوهتر این هفته تشکیل و در آن برنامههای متعددی پیشنهاد گردید که از مهمترین آن، تجلیل از ۲۰ پژوهشگر و ۴ شرکت فناور برتر استان در مراسم ویژه گرامیداشت هفته پژوهش که روز چهارشنبه ۲۸ آذر در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار میشود و به نمایش گذاشتن آخرین یافتهها و فناوریهای پژوهشی و فناوری استان در قالب این نمایشگاه بود.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری اردبیل با تأکید براینکه پژوهش در زیرساخت های استان باید تقویت شود، افزود: برای این منظور نیازمند برنامه ریزی مناسب و فراهم کردن فرصت های پژوهشی در استان هستیم تا بتوانیم به اهداف خود در مسیر توسعه دست یابیم
وی با اشاره به کمبود اعتبارات استانی برای توسعه پژوهش، ادامه داد:۳۵۰ میلیون تومان مقدار اعتباری است که امسال به بخش پژوهش در استان اختصاص یافته است که این میزان با توجه به نیاز استان به پژوهش و فناوری بسیار کم است و نمی تواند پاسخگوی نیازها باشد.
جوادی افزود: باید نحوه اجرای طرحهای پژوهشی و اعتبارات مورد نیاز انجام آن توسط مراکز آموزش عالی و مراجع تخصیص اعتبار مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری اردبیل با بیان اینکه برای بازدید استاندار اردبیل از مراکز مطالعاتی و پژوهشی استان از سوی دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری اردبیل، برنامهریزی شده است، گفت: این بازدید با هدف احصاء موانع و مشکلات این حوزهها و با هماهنگی با مراکز مذکور انجام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین تشکیل کارگروه علمی و پژوهشی استان با حضور معاونان پژوهشی و مسئولان دستگاههای اجرایی در دست اقدام است تا با همکاری یکدیگر موانع و مشکلات موجود در رشد امر پژوهش در استان را شناسایی و با توجه به نیاز استان طرحهای پژوهشی را اولویتبندی کرده و جهت تصویب برای اجرایی شدن در اختیار مراجع ذیربط و مسئولان استان ارائه کنند.