کد خبر:۷۳۳۲۴۸

حمایت سازمان امنیت و همکاری اروپا از قطعنامه ازبکستان در مورد آزادی‌های دینی

شورای دائم سازمان امنیت و همکاری اروپا از قطع‌نامه ازبکستان تحت عنوان «معارف و تسامح دینی» حمایت کرد.
حمایت سازمان امنیت و همکاری اروپا از قطعنامه ازبکستان در مورد آزادی‌های دینی
 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شورای دائمی سازمان امنیت و همکاری اروپا در آخرین نشست خود از قطع‌نامه ازبکستان تحت عنوان «معارف و تسامح دینی» حمایت کرد.

این قطع‌نامه ویژه مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز ۱۲ دسامبر توسط کشور‌های عضو سازمان ملل متحد نیز به اتفاق آرا به تصویب رسید.

«شیرزاد اسداف» نماینده دائم ازبکستان در سازمان امنیت و همکاری اروپا گزارشاتی را در مورد مفاد اصلی و اهمیت قطع‌نامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد و همچنین سیاست‌های در دست انجام در ازبکستان برای ایجاد تفاهم بین ملت‌ها و ادیان را در اختیار سفرای کشور‌های عضو سازمان امنیت و همکاری اروپا قرار داد.

وی تاکید کرد: اهداف اصلی سند پیشنهادی ازبکستان تامین دسترسی همگانی به تحصیلات و از بین بردن بی سوادی است.

اسداف ادامه داد: این قطع‌نامه به اتفاق آرا در جهت کمک برای تایید تسامح و احترام متقابل، تامین آزادی دینی، حمایت از حقوق دینداران و جلوگیری از ضایع شدن حقوق آنان تصویب شده است.

نمایندگان دایمی آذربایجان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه و تاجیکستان در سازمان امنیت و همکاری اروپا نیز که از مولفان این قطعنامه می‌باشند، از این سند حمایت کردند.

شرکت کنندگان تاکید کردند که این سند در زمینه تحکیم تفاهم، تسامح دینی، صلح و آرامش در فضای سازمان امنیت و همکاری اروپا از اهمیت بالایی برخوردار است.

سخنرانان همچنین تاکید کردند که تصویب این قطعنامه کاملا با اهداف و وظایف این سازمان در زمینه توسعه پایدار تا سال ۲۰۲۰ میلادی هماهنگ است.

در پایان این نشست سخنرانی نماینده دایمی ازبکستان به عنوان سند رسمی شورای سازمان امنیت و همکاری اروپا در بین حضار توزیع شده است.

«شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان ۱۹ سپتامبر سال ۲۰۱۷ میلادی در هفتاد و دومین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در «نیویورک» قطعنامه ویژه مجمع عمومی سازمان ملل متحد را پیشنهاد داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار