آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۳۶۰۲
موسوی لارگانی در تذکر شفاهی:

لزوم تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود و عمل دولت به تعهداتش

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تشکیل ستاد احیای زاینده رود تاکید کرد و گفت: دولت به تعهداتش عمل کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) به نحوه اداره هیأت رئیسه مجلس اعتراض کرد و گفت: از صبح تاکنون و پس از تذکر آقای خدری چندین بار درخواست تذکر ماده ۷۵ را داشتم که متأسفانه هیأت رئیسه در این خصوص توجه لازم را نداشته است.

وی افزود: به برخی از نمایندگان دو بار اجازه می‌دهند تذکری را در خصوص یک ماده داشته باشند این در حالیست که به بقیه نمایندگان اجازه بیان تذکر نمی‌دهید و این ظلمی است که هیأت رئیسه مجلس، آقای لاریجانی، آقای مطهری و آقای پزشکیان انجام می‌دهند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود درخواست عمومی فلات مرکزی است که این درخواست را از آقایان روحانی، لاریجانی، نوبخت و اردکانیان دارم و از آنها می‌خواهم که به تعهداتشان در این خصوص عمل کنند.

وی تأکید کرد: دروغ‌های مسئولین باعث شده است که مردم اعتمادشان به دولت و مجلس کاهش یابد و این بار باید با رفتار صحیح و به موقع این نقصان را جبران کرده و جلوی بحران سیاسی و اجتماعی در فلات مرکزی گرفته شود.

وی گفت: استان اصفهان بودجه ۱۱ استان دیگر را تأمین می‌کند که هم‌اکنون با مشکل جدی آب آشامیدنی روبرو شده است ضمن اینکه این مشکلات آبی برای کشاورزان هم وجود دارد همچنین کشاورزان این استان که یک چهارم تولیدات و محصولات کشاورزی را تولید می‌کردند دچار مشکلات عدیده‌ای شده‌اند.

موسوی لارگانی افزود: ۱۳۷ میلیون متر مکعب آب در پشت سد زاینده‌رود برای ۵ میلیون نفر ساکن این استان وجود دارد که می‌تواند هشداری مبنی بر تخلیه ساکنین این استان و مهاجرت نیروهای آنجا به دیگر نقاط شود چرا که مشکلات در آنجا جدی است.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت: حجم آب زیادی از استان اصفهان به استان‌های دیگر منتقل می‌شود در حالیکه استان اصفهان با مشکلات آب فراوانی مواجه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار