آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۳۹۵۸
رئیس جهاد دانشگاهی کردستان:

تبدیل علم به ثروت مستلزم تغییر روش دانشگاه هاست/متاسفانه خروجی پایان نامه‌ها بسیار سطحی و ضعیف است

رئیس جهاد دانشگاهی کردستان گفت: تا زمانی که ذهنیت و روش در دانشگاه‌های ما اصلاح نشود، تکمیل فرایند و تولید ثروت در جامعه به واسطه علم، اتفاق نخواهد افتاد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ چیا سهراب‌نژاد، رئیس جهاد دانشگاهی کردستان با اشاره به فعالیت‌های در حال انجام جهاد دانشگاهی اظهار داشت: به زودی مرکز رشد و نوآوری جهاددانشگاهی را در استان افتتاح خواهیم کرد که امیدواریم بتوانیم یک پل ارتباطی بین دانشگاه و فعالان اقتصادی ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه در گذشته فعالیت‌هایی برای ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت صورت گرفت، افزود: در این راستا در دانشگاه‌ها دفاتر ارتباط با صنعت راه‌اندازی شد، اما از این دفاتر جز نصب یک تابلو کار دیگر مشاهده نشد.

سهراب نژاد به برگزاری جلسات متعدد برای ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه اشاره و اعلام کرد: نتایج این جلسات متعدد که تأکید بر ایجاد ارتباط دانشگاه با صنعت بود نیز در عمل مشاهده نشده است.

وی عنوان کرد: یکی دیگر از فعالیت‌های جهاددانشگاهی در هفته پژوهش برگزاری جشنواره ایده‌های برتر بود که در این جشنواره یک فرصتی ایجاد شد تا صاحبان ایده با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی ارتباط برقرار کنند.

سهراب نژاد اعلام کرد: در این جشنواره به دلیل باور‌های ضعیف متاسفانه ایده‌پردازان نتوانستند ایده‌های خود را به درستی انتقال دهند و همچنین فعالان اقتصادی نیز در جلسه حضور پیدا نکردند.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات دفاع سه دقیقه‌ای اعلام کرد: هدف از برگزاری این مسابقه تشویق و کمک به تقویت و پرورش مهارت‌های ارتباطی، فن بیان و تمرین کاری بوده که در کوتاه‌ترین مدت زمان بتوانند آن را ارائه بدهند.

رئیس جهاد دانشگاهی کردستان با اشاره به اینکه تمام روش‌ها، متدها، آزمایشگاهی و نرم افزار‌های که در یک پایان نامه وجود دارد باید در این مسابقه طی سه دقیقه ارائه شود، افزود: ارائه سه دقیقه‌ای پایان نامه که چند سال زمان صرف آن شده، کار عیجب و سختی است.

وی ذکر کرد: انسان در مواقعی برای کسب اعتبار و ارائه یک موضوع باید نتیجه تلاش خود را سریع و واضح در چند دقیقه به شنونده انتقال دهد که در این زمان به اهمیت فن‌بیان پی می‌برد.

رئیس جهاد دانشگاهی کردستان با اشاره به بخشی از مشکلات پایان نامه‌های دانشجویی اشاره و عنوان کرد: هدایت ۱۰ پایان‌نامه به یک استاد یکی از معضلات اساسی این بخش است چراکه با وجود شرایط و مشغله‌های استاد متاسفانه پایان نامه‌هایی به صورت سوری و خروجی‌ها بسیار سطحی ارائه خواهد شد.

سهراب نژاد در پایان یادآور شد: تا زمانی که این ذهنیت و روش در دانشگاه‌های ما اصلاح نشود تکمیل فرایند و تولید ثروت در جامعه به واسطه علم، اتفاق نخواهد افتاد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار