آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۷۷۹۲
رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان:

سامانه ردیاب خودرو از سوی جهادگران جهاددانشگاهی زنجان طراحی و ساخته شد

رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان گفت: سامانه ردیاب خودرو توسط جهادگران جهاددانشگاهی استان زنجان طراحی و ساخته شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ کامران جعفری، رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان با بیان اینکه جهادگران زنجانی در مرکز خدمات تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی استان زنجان، سامانه ردیاب خودرو را طراحی و ساخته‌اند، گفت: با توجه به اهمیت ویژه و مزایای غیرقابل انکار سیستم‌های ردیابی و موقعیت‌یابی و نیز تاثیر به‌سزای استفاده از این‌گونه سیستم‌ها در بهینه شدن کیفیت نظارت و مدیریت ناوگان حمل و نقل، حرکت خودروها، افراد یا اشخاص (کودکان و سالمندان) و یا هر شیء متحرک دیگر، جهاددانشگاهی زنجان دستگاهی را جهت ردیابی و تعیین موقعیت جغرافیایی طراحی، تولید و ارائه کرده که در آن ترکیبی از سیستم‌های و فناوری‌هایی همچون موقعیت‌یاب جهانی (جی. پی. اس) جی. پی. ار. اس و جی. اس. اس. ام به‌کار گرفته شده است.

وی تصریح کرد: با راه‌اندازی این سیستم موقعیت مکانی اشخاص، خودرو و ... از طریق یک مرکز عملیاتی قابل تعیین و قابل ردیابی خواهد شد. مسئول سیستم می‌تواند در هر زمان موقعیت جغرافیای آن‌ها را مشاهده کند و از آخرین اطلاعات حرکتی آن‌ها مانند موقعیت مکانی، جهت حرکت، میزان توقف، سرعت، مسافت طی شده و ... مطلع شود و استفاده‌کنندگان نیز می‌توانند به‌صورت گزارش خاص و متنوع از آن سوابق بهره‌مند شوند.

این مسئول با بیان اینکه این سیستم علاوه بر سیستم نرم‌افزاری و سخت‌افزاری موقعیت‌یابی، امکان توسعه دارد، گفت: نصب سنسور‌هایی همچون سنسور دما و روطوبت و دو سنسور دیجیتال و بازار داخلی نیز از دیگر مواردی است که این دستگاه را متمایز کرده است.

جعفری در ادامه به مزایا و ویژگی‌های این دستگاه اشاره کرد و یادآور شد: استفاده از سیستم یکپارچه GSSM/GPRS/GPS، استفاده از قطعات مرغوب با استاندارد نظامی، به‌کارگیری از به روزترین فناوری MCU از نوع ARMcortex از امکاناتی است که در این دستگاه تعبیه شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار