مسئول سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل در رابطه با مشکلات استانی شدن حوزههای انتخابیه مجلس گفت: از مهمترین مشکل این موضوع کاهش مشارکت مردمی است.
مجتبی جواهری مقدم، معاون واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفتگو با خبرگزاری دانشجو در رابطه با مشکلات استانی شدن حوزههای انتخابیه مجلس شورای اسلامی گفت: از مهمترین مشکل این موضوع کاهش مشارکت مردمی است.
وی افزود: استانی شدن انتخابات مجلس، سبب کاهش میزان شناخت مردم از کاندیداهای مورد نظر میشود. به تبع آن به دلیل گستردگی حوزه انتخابیه، دسترسی مردم به نماینده جهت توضیح مشکلات کاهش مییابد که این خود باعث کاهش امید مردم به حل مشکلات و افزایش نارضایتی از بطن نظام مقدس جمهوری اسلامی میشود.
معاون واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: افزایش توجه به مرکز استان و کاهش توجه به شهرستان ها، شهرها و روستاهای کوچکتر: بی تردید، بااستانی شدن انتخابات شانس کاندیدای مدنظر مردم مراکز استانها جهت تصاحب کرسی نمایندگی به طور چشمگیری افزایش و به همان میزان موجب کاهش شانس نمایندگان مناطق کوچکتر میگردد که این مساله باعث آسیب و کاهش توسعه و توجه نسبت به این نواحی میشود.
جواهری مقدم گفت: افزایش حزب گرایی و کاهش توجه به خواستههای واقعی مردم: استانی شدن انتخابات میتواند، منتخبان را به ساختارهای سنتی قدرت و احزاب نزدیکتر کند که این مساله به نوبهی خود میتواند موجب تقویت احزاب و افزایش سیاسیکاری در انتخابات شود، اما به همان نسبت موجب افزایش فاصله میان نمایندگان و مردم میشود.