آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۴۵۱۸

از عذرخواهی نویسنده «بانوی عمارت» درباره یک اشتباه سهوی تا دلایل استقبال مردم

تهیه کننده سریال «بانوی عمارت» معتقد است کارگردانی خوب و انتخاب بازیگران مناسب از جمله دلایل موفقیت این سریال در جذب مخاطب است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجید مولایی تهیه کننده سریال «بانوی عمارت» با اشاره به استقبال و توجه مخاطبین از سریال بانوی عمارت، دلایل این استقبال را کارگردانی خوب و انتخاب بازیگران مناسب عنوان کرد و گفت: در کنار این موارد  طراحی صحنه، لباس، گریم و تصویربرداری و دیگر اجزاء استاندارد سریال باعث این استقبال شده است، قصه‌گویی و بافت داستان بیشترین نقش را در این موفقیت داشته است.

‎وی پیرامون قصه سریال نیز گفت: قصه ی تو در تو و پیچیده‌ای که هر شب با پاسخ  به سوالات گذشته بیننده را با تعلیق و ایجاد سوالات جدید به قسمت بعد می‌کشد، طراحی هوشمندانه شخصیت‌پردازی مناسب کشمکش‌ها و تعلیق‌های حساب شده در متن کاری کرده که هر شب بیننده مشتاق پیگیری داستان است.

‎تهیه کننده سریال بانوی عمارت در خصوص درصد بیننده‌های این سریال اظهار داشت: خبر رسمی به ما اعلام نشده و بزودی توسط شبکه سه اعلام خواهد شد، اما شواهد و خبرهایی هم که به ما از گوشه و کنار کشور می‌رسد باید بگویم خدا را شکر سریال مورد استقبال هموطنان واقع شده و پس از پخش ۲۰ قسمت از مجموعه، می‌شود با اطمینان گفت که این سریال یکی از پربیننده‌ترین آثار نمایشی اخیر صدا و سیماست و بخشی از مخاطبین که حتی تلویزیون را نگاه نمی‌کردند دوباره برگشتند و لااقل تلویزیون را در این ساعت نگاه می‌کنند.

‎مولایی همچنین پیرامون نقدهایی که به گویش شخصیت‌ها و امروزی بودن جملاتی که از زبان شخصیت‌های دوران قاجار بیان میشود، گفت: بعضی از این نقدها را خوانده و یا شنیده‌ام، واقعیت این است که ما متون مکتوب دوران قاجار را در اختیار داریم که غالبا زبان محاوره در آن غایب است، اینکه مردم کوچه بازار با چه ادبیاتی سخن می‌گفتند و دایره لغات آنان چه وسعتی داشته بر ما پوشیده است و همه رمان نویسان و فیلمنامه نویسان آن دوران بر اساس منابع مکتوب و به سلیقه و فهم و درک خود زبان محاوره‌ای مخصوص خود را خلق کرده‌اند.

وی افزود: البته در این رهگذر از لطیفه‌ها و ضرب المثل‌های مکتوب آن عصر هم کمک گرفته‌اند، لطیفه‌ها و ضرب المثلهایی که گاه با نیت خدشه به وحدت اقوام کشور تولید شده‌اند. متاسفانه این کم دقتی و اشتباه سهوی نیز در یک قسمت سریال و با استفاده اشتباه از ضرب المثلی کدورت قوم خلج که یکی از اقوام اصیل کشورمان است را موجب شد که لازم می‌دانم همین جا مراتب عذر خواهی گروه سازنده سریال را به این بزرگواران و هم میهنان خوبمان اعلام کنم.

مولایی تاکید کرد: فارغ از این خطا و اشتباه سهوی، هدف و تلاش این گروه در یک سال گذشته، ایجاد سرگرمی مناسب و غنا بخشی و پر کردن لحظاتی از زندگی همه اقوام ایرانیان با دیدن و لذت بردن از فرهنگ و مناسبات ایرانی اسلامی حاکم بر جامعه ایرانی در دو قرن گذشته بوده است.

‎تهیه کننده سریال بانوی عمارت در پایان سخنان خود پیرامون ساخت سری دوم بانوی عمارت گفت: درخواست‌های زیادی از طرف مخاطبان برای ساخت سری دوم داشته‌ایم اما هنوز تصمیم قطعی با کارگردان در این خصوص نگرفته‌ایم اما تلاشمان را می‌کنیم تا بتوانیم با هماهنگی همه عوامل سری دوم سریال را بسازیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار