کد خبر:۷۳۵۸۹۷
باهنر در نشست خبری:

ما به FATF می‌پیوندیم با لحاظ تحفظاتی/ تقدیم بودجه با تاخیر ۲ هفته‌ای انجام شد

دبیرکل جمعیت پیروان خط امام و رهبری با اشار به بیانات رهبر انقلاب پیرامون لزوم تنظیم بوجه ۹۸ با توجه به مقتضیات تصریح کرد: بر همین اساس تقدیم بودجه ۲ هفته‌ای با تأخیر انجام شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،محمّدرضا باهنر، دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری صبح امروز(سه شنبه ۱۱ دی‌ماه) در نشست خبری که در محل سایت خبرآنلاین برگزار شد اظهار داشت: فتنه 88 یک توطئه سخت و سنگینی بود که عده ای خواسته یا ناخواسته خواب‌های آشفته ای دیده بودند که بتوانند تغییراتی در جمهوری اسلامی بوجود بیاورند و تحمل نظام هم زیاد بود ولی بسیاری از حرمت ها هتک شد.

وی افزود: قبل 22بهمن88 بیانیه ای صادر کردند و فراخوان دادند که مردم 25بهمن به صحنه بیایند و حصر خانگی از آن زمان شروع شد. می‌خواستند 22بهمن را به 25بهمن تبدیل کنند و البته نظام نرم ترین برخورد را کرد و سران فتنه را در حصر خانگی قرار داد.

باهنر تاکید کرد: ۹دی آبی روی همه توطئه ها بود و حضوری یکپارچه در حمایت از  انقلاب داشتند و حماسه ۹ دی برای پیشگیری این توطئه ها باید مورد توجه قرار گیرد.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری ضمن اشاره به رحلت آیت‌الله هاشمی شاهرودی گفت: این فقیه بزرگ تکیه گاهی برای نظام بود و هرینه بسیاری برای جمهوری اسلامی داد و خانواده وی همیشه در خط مقدم انقلاب خدمت کردند.

وی با اشاره به حادثه دانشگاه علوم و تحقیقات خاطرنشان کرد: این حوادث را نباید غیر مترقبه بدانیم چون قابل پیشگیری است. در کارهای مدیریتی نتیجه قصور و تقصیر فرق نمی‌کند و باید پاسخگو باشند.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی درمورد انتخابات سال 98 با بیان اینکه نظام ما که مردم سالار دینی است تحقیقا همه مسئولین نتیجه انتخابات هستند و میزان رأی ملت است گفت: در این نظام مشکل اساسی مان چند حزب قدرتمند و چارچوب دار و فراگیر است چون بخش وسیعی از توانمان برای ایجاد و تثبیت وحدت صرف می‌شود و این نتیجه نبود چند حزب قدرتمند است.

وی درباره برنامه اصولگرایان برای انتخابات 98 گفت: هرچند در جریان اصولگرایی اختلافات درون تشکیلاتی وجود داشته باشد باید ائتلافی بزرگ بوجود بیاید و این ئتاف در حال شکی‌گیری است. جلسات راهبردی اصولگرایان به همین دلیل با حضور افراد حقیقی و حقوقی موثر تشکیل می‌شود و من هم در آن جلسات هستم؛ هرچند هنوز عنوانی برای این جلسات انتخاب نشده است.

باهنر درخصوص سرنوشت جبهه مردمی نیروهای اتقلاب اظهار داشت: ساز و کار جمنا منتفی نیست و جمنایی‌ها هستند؛ ممکن است اسم جمنا بماند و یا ساختار عوض شود اما هدف غایی ایجاد یک مرکزیت واحد با مشارکت همه طیف‌های اصولگرا است.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری درپاسخ سوالی پیرامون ایجاد حزب پیشرفت و عدالت از سوی جریان حامی محمدباقر قالیباف و تعامل آینده این حزب با جمنا در انتخابات 98 اظهار داشت: جریانات مختلف اصولگرایی اعم از جبهه پیروان و جبهه ایستادگی و حتی جبهه پایداری باید در تلاش برای دستیابی به وحدت شریک شوند. گرچه ممکن است در مواضع‌مان تفاوت‌هایی وجود داشته باشد، اما در انتخابات باید به یک ائتلاف دست یابیم؛ در این مسیر هر کسی که بخواهد می‌تواند مستقل کار کند اما امیدواری زیادی برای ایجاد این وحدت داریم.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی پیرامون فتنه 98 و نظات برخی درمورد احتمال وقوع آن اظهار داشت: آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش سنگینی را انجامی می‌دهند تا قدرت مردم را بیازمایند و اهداف خود را به اجرا درآورند. آنها برای جنگ اقتصادی تلاش  می‌کنند و آتش تهیه را با جنگ روانی می‌ریزند.

باهنر با اشار به بیانات رهبر انقلاب پیرامون لزوم تنظیم بوجه98با توجه به مقتضیات تصریح کرد: بر همین اساس تقدیم بودجه 2 هفته ای با تأخیر انجام شد. منابع را باید واقعی دید و هزینه‌های ضروری را در سرلوحه کار قرار دهند. مقوله اشتغال، تولید و بزرگ کردن پایه های مالیات و شفافیت و دولت الکترونیک باید دنبال شود تا اگر فتنه ای وجود دارد بتوانیم از آن عبور کنیم.

وی با تاکید بر اینکه چون سال 98 سال انتخابات است کسانی که می خواهند وارد صحنه انتخابات شوند نباید نارضایتی مردم را دامن بزنند تا رأی بیاورند، تصریح کرد: فشار بیرونی و تحرکات انتخاباتی نباید با هم هماهنگ شود ولی در مجموع این دوران سخت‌تر از دوران گذشته نیست و تجربه‌های گذشته را داریم و نیازهای ضروری مردم را نیز تأمین شده می بینیم.

باهنر در پاسخ به پرسشی پیرامون منابع بودجه 98 با بیان اینکه منابع درآمدی مشخص است و بیشتر از این هم نمی توان مصرف و هزینه کرد،‌اظهار داشت: تدبیر و موقعیت شناسی و زمان شناسی حکم می‌کند این بودجه عادلانه توزیع شود. بعضی فکر می کنند که عادلانه یعنی اینکه همه را بین مردم توزیع کرد تا آن را تبدیل غذا کنند اما همه جوانب اعم از بهداشت، سلامت، دفاع و آموزش را باید در نظر گرفت.

وی افزود: دولت بخشی از این حوزه ها را ندیده بود که این موارد را رهبر انقلاب به دولت منتقل کرد و بودجه بر همین اساس اصلاح شد. بودجه 98 دو سقفی است. یکسری درآمدها محرز است و یکسری درآمدها نیز اگر محقق شود کانال های هزینه ای اش تعریف شده است. هرچقدر بودجه توخالی و پوک باشد دولت نمی‌تواند آن را اجرایی کند. البته برخی از مواردی که در سقف دوم گذاشته شده جزء اولویت‌ها است نه ثانویه‌ها.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری همچنین در پاسخ به سوالی درمورد پایان مهلت FATF و زمان تعیین تکلیف CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: طرح‌ها و لوایح نباید مغایر سیاست های کلی نظام باشند. همزمان با بررسی های طرح ها و لوایح در مجلس، هیأت نظارت مجمع سعی می کند با مجلس رایزنی کند تا در مسیر تصویب مغایرت ها با سیاست های کلی برطرف شود. اصلاح قانون مبارزه با پولشویی شاید هفته آینده در مجمع تمام شود.

باهنر با بیان اینکه  پالرمو و سی اف تی هر موقع به مجمع داده شود مورد بررسی قرار خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: اگر یکی دو مرحله را جلو برویم گروه دیپلماتیک ما می‌تواند رایزنی کند. اف ای تی اف کشورها را به سه گروه همکار، تعامل با ریسک بالا و مستحق عمل متقابل تقسیم می کند و الان ما در گروه دوم هستیم و آنها می‌گویند اگر این لوایح به موقع تصویب نشود در گروه سوم قرار می گیریم. اما با توجه به مسیری که طی می شود این اتفاق نمی افتد. اما باید طرف ما طوری باشد که منافع ملی رعایت شود. بنابراین نباید مهلت اف ای تی اف را این طور تعریف کرد که به پایان می رسد. ما به اف ای تی اف می پیوندیم با لحاظ تحفظاتی.

باهنر به ایجاد تأخیر در برگزاری انتخابات خانه احزاب و برخی اظهارات پیرامون غیرقانونی بودن ادامه فعالیت اعضای فعلی آن اشاره و تصریح کرد: خانه احزاب جای رقابت نیست و باید بطور مشترک توسط جناح اصول‌گرا و اصلاح‌طلب اداره شود. این تأخیری که به‌وجود آمد همزمان شد با اصلاح اساسنامه تشکیل احزاب و من اعتقاد دارم و بارها هم گفتم خیلی از این احزاب که به وجود آمده‌اند فقط یک برگه کاغذ در کیف آقا و خانمی برای روز مبادا است؛ لذا برخی از این احزاب توانستند شرایط خود را با اصلاحات جدید تطبیق دهند و در انتخابات پیش رو همه احزاب حضور خواهند داشت. خانه احزاب جایی برای مشارکت همه احزاب است نه رقابت میان احزاب.

باهنر در پاسخ به سوال پیرامون طرح اشکال برای نظارت استصوابی توسط برخی اصلاح طلبان  و اظهارات اخیر حجاریان درمورد نافرمانی مدنی گفت: هم ایشان که در 10-12سال قبل خیلی دنبال نافرمانی مدنی بود بادم است در  انتخابات قبلی مجلس و ریاست جمهوری می‌گفتند اگر مطالبه‌ای هم داشته باشیم باید پای صندوق های مطالبه مان را پی بگیریم و با قهر با صندوق های رأی یا تحریم و علیه آن حرف زدن هیچ شهروندی به حقوق اساسی خود نخواهد رسید. این مختص نطام ما هم نیست و همه نظام های مستقر دنیا با نافرمانی مدنی و تغییر تظام و تغییر رفتار نظام در دموکراسی تعریف نمی‌شود.

وی افزود: من تعجب میکنم خود تیپ آقای حجاریان که بارها به اشتباه مواضع خود در دوران اصلاحات اقرار کردند چنین مطالبی مطرح می‌کنند. موقعی آقایان تحصن و اعتصاب کردند که مجلس را از کار بیاندارند یا استعفای دسته جمعی کنند و دولت را از کار بیاندازند. بارها اقرار کرده‌اند که آن رویه ها غلط بود و به نتیجه نمی‌رسید و تکرار این حرف‌ها بعید است.

باهنر افزود: هر نظارتی نتواند در نظارتش موثرش باشد نظاره کردن می‌شود و باید نطارتی موثر باشد تا اگر اشکالی بود بتواند مدافع رأی مردم باشد و بنا به فرموده رهبری رأی مردم امانت است و کسی نمی‌تواند در آن خیانت کند.

وی افزود: کسانی که دوباره نظارت استصوابی را مطرح می‌کنند مثل دفعات گذشته قاعدتا سودی از آن نخواهند برد.

باهنر در پاسخ به سوالی پیرامون موضع اصولگرایان درمورد اتفاقات دی‌ماه سال 96 و ناآرامی‌های احتمالی آینده اظهار داشت: نگران اصولگرایان نباشید آنهایی که در 40 سال گذشته دنبال هنجارشکنی بودند خواستگاه‌شان جای دیگری است .در دی‌ماه سال 96 هرچند اتفاقات خوبی نیفتاد اما نتایج خوبی برای کشور داشت و از جمله این بود که بسیاری به این نتیجه رسیدند که صدای مردم شنیده شود. دیدیم که در اعتراضات دی‌ماه سال قبل وقتی حرکت به سمت هنجارشکنی آغاز شد، مردم به هیچ وجه با این هنجارشکنی‌ها همراهی نکردند.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: پس از اعتراضات دی‌ماه، تجمعات بسیاری با اهداف مختلف در کشور شکل گرفت اما هیچ‌گاه مردم با وجود انتقاداتی که به همه اعم از اصولگرایان، اصلاح‌طلبان، دولت یا سایر جریان‌های سیاسی دارند هیچ‌گاه به این ناآرامی‌ها نپیوستند.

باهنر ضمن تاکید بر این‌که برای سال 1398 باید مراقب باشیم تا فشارهای خارجی و جنگ اقتصادی به تحرکات انتخاباتی برخی نامزدها گره نخورد، تصریح کرد: امروز حتی ضد انقلاب‌های ناب نیز در برخی شبکه های خارجی می‌گویند اگرچه ما نظام جمهوری اسلامی را قبول نداریم، اما از آنجایی که آلترناتیوی برای آن وجود ندارد، اگر می‌خواهیم ایران بماند باید تلاش کنیم که نظام جمهوری اسلامی بماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار