کد خبر:۷۳۶۲۲۰

ارزآوری ۵۱۰ میلیون دلاری صادرات محصولات شیلاتی ایران

رئیس سازمان شیلات ایران از رشد ۲۵ درصدی صادرات آبزیان و محصولات شیلاتی در سال گذشته خبر داد و گفت: ­۱۳۷ هزار تن محصولات شیلاتی به ارزش ۵۱۰ میلیون دلار پارسال از کشور صادر شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسن صالحی در نشست تخصصی با پرورش دهندگان برتر بخش شیلات کشور­­­با اشاره به اینکه سال گذشته یکی از سال‌های خوب در امر صادرات و آبزی پروری بوده اظهار داشت: علیرغم خشکسالی و کم آبی سال گذشته، ­ تولیدات شیلات یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن بود که از این میزان سهم صید، ۷۲۴ هزارتن و آبزی پروری ۴۸۰ هزار تن بوده است که می‌توان گفت: پرورش ماهیان گرمابی – سردآبی، میگو و پرورش ماهی در دریا در زنجیره این فعالیت سهم بسزایی در این میزان تولید داشته اند.

وی با تاکید بر رشد ۲۵ درصدی صادرات آبزیان و محصولات شیلاتی در سال گذشته افزود: در سال گذشته بیش از ۲۶ هزار تن میگو به کشور‌های هدف صادر شد و ارزش صادرات محصولات شیلاتی بیش از ۵۱۰ میلیون دلار به میزان ۱۳۷ هزار تن بوده است.

صالحی ادامه داد: بخش شیلات و آبزیان از بخش‌هایی است که تراز تجاری آن مثبت است و در سال کمتر از ۸۰ میلیون دلار واردات در این بخش صورت می‌گیرد در حالی که ارزش صادرات چندین برابر واردات است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: در حوزه صید و صیادی فعالیت‌های جدیدی از جمله صید با قلاب به خصوص صید تون ماهیان سال‌ها در دستور کار شیلات قرار داشت که به همت همکاران پرتلاش در سیستان و بلوچستان هم اکنون به طور گسترده در حال انجام است.

وی با اشاره به تولید میگو تاکید کرد: میزان برداشت میگو به ۳۸ هزار تن رسیده است و برآورد ما این است که در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی ۴۰ هزار تن میگو برداشت داشته باشیم.

صالحی ضمن اشاره به ضرورت تولید خوراک غذای لاروی در داخل کشور تصریح کرد: لازم است برای تولید میگو و تولید غذای لاروی آن کارخانه‌هایی در داخل کشور راه اندازی شود و از ماشین آلات داخلی استفاده شود و اگر فرایند تولید غذای لاروی در داخل واقعاً دارای شکل است و ممکن است زمان بر باشد لازم است برای واردات آن با دستورالعمل خاص اقدام شود.

وی افزود: در مورد مکانیزاسیون و تجهیزات و بهره وری‌ها ضروری است بیش از گذشته تلاش و پیگیری شود.

رئیس سازمان شیلات ایران اضافه کرد: در همین راستا در برخی استان‌ها الگو‌های صدور موافقت اصولی پروانه تاسیس همان الگو‌های قدیمی است که باید اصلاح و تعدیل شود.

گفتنی است؛ ­ در پایان این نشست از نمونه‌های منتخب شیلاتی کشور از سوی رئیس سازمان شیلات ایران تجلیل به عمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۵
واقعا قشنگه مردم ما دیگه هم کسی نمیتونه به آبزیان فکر بکنه چه برسه به خرید حتی مرغ هم که خوراک مردم بوده هم داره کم کم از سفره ها پاک میشه لبنیات هم که سر به فلک کشیده
دولت بی تدبیر و نا امیدی داره گل میکاره و تحویل مردم میده
آفرین بر روحانی و تحسین بر فعالیت های دولت
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار