به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سعید محمدزاده در حاشیه برگزاری نمایشگاه آثار برگزیده مسابقه بازآفرینی فضای فوقانی نوین راه آهن تهران- تبریز افزود: یکی از مهمترین نکاتی که طی ۵ سال گذشته مورد توجه قرار گرفته، تأثیر ریل بر زندگی مردم است.
وی افزود: طبق گزارشهای دریافت شده از شهرداری تهران سالانه یک میلیارد سفر حومهای به شهر تهران و برعکس انجام میشود و در این راستا شرکت راه آهن در مسیرهای تهران به سمت قزوین، زنجان، گرمسار، پاکدشت و قم سرمایه گذاری زیادی انجام داده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ایستگاه راه آهن تهران محل تلاقی خطوط حومهای و نقاط مختلف شهر است، گفت: با استفاده از مشاوران داخلی و بین المللی برجسته یک طراحی برای ارتباط ریل و شهر انجام شد و در همین راستا با همکاری شهرداری تهران طرح اتصال خط ۳ مترو به شبکه ریلی در دست اقدام است.
مدیرعامل شرکت راه آهن یادآور شد: اقدامات مشترک در ایستگاههای مختلف مانند جوانمرد قصاب و آزادگان نیز در دست پیگیری است.
محمدزاده با اشاره به طرح بازآفرینی فضای فوقانی نوین راه آهن تهران- تبریز خاطرنشان کرد: امید است، این خط آهن که از محدوده مناطق ۱۷ و ۱۸ عبور میکند با همکاری شهرداری تهران و وزارت راه و شهرسازی به نقطه مناسب حمل ونقلی برای زندگی مردم تبدیل شود.