
دولت قیمت فروش هر بشکه نفت در بودجه را ۵۴ دلار پیشنهاد کرده است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،سمیه محمودی در گفتگویی درباره جلسه امروز کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ اظهار داشت: محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه، عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی جمهوری اسلامی و بیژن زنگنه وزیر نفت در اولین جلسه بررسی لایحه بودجه ۹۸ در کمیسیون تلفیق حضور داشتند.
محمودی با اشاره به اظهارات وزیر نفت خاطرنشان کرد: زنگنه توضیحاتی پیرامون وضعیت صادرات و خرید و فروش نفت با توجه به تحریمهای موجود داد. بیژن زنگنه گفت دولت قیمت فروش هر بشکه نفت را ۵۴ دلار در نظر گرفته است و وزیر نفت این قیمت پیشنهادی دولت را معقولانه دانست.
وی با اشاره به بررسی کلیات لایحه بودجه ۹۸ در این جلسه، ادامه داد: نوبخت بیشتر درباره کلیات بودجه، منابع و مصارف آن و همچنین ویژگیهای این لایحه مطالبی را مطرح کرد.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ با اشاره به بررسی وضعیت ارزی کشور در این جلسه، تصریح کرد: رئیس کل بانک مرکزی توضیحاتی درباره ذخایر ارزی کشور و همچنین منابع تأمین ارز به نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه ارائه کرد