آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۸۴۵۶
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

پرستاران باید پروانه صلاحیت حرفه‌ای اخذ کنند/ خراسان رضوی نیاز به ۶۰۰۰ پرستار دارد

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت، تمامی پرستاران شاغل در مراکز درمانی باید پروانه صلاحیت حرفه‌‎ای را اخذ کنند.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمد حسن عزتی، مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد صبح امروز درجمع خبرنگاران در دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، تمامی پرستاران شاغل در مراکز درمانی تا سال ۱۴۰۰ باید پروانه صلاحیت حرفه‌ای را اخذ کنند.

 

عزتی افزود: آموزش ضمن خدمت یکی از شرایط دریافت پروانه صلاحیت است براساس این برنامه، پرستاران باید سالانه حداقل ۲۵ امتیاز آموزش مداوم را کسب کرده باشند تا بتوانند این پروانه را دریافت کنند.

 

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: پس از آن تنها پرستارانی مجوز فعالیت در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی را خواهند داشت که پروانه صلاحیت حرفه‌ای را دریافت کرده باشند.

 

وی گفت: پروانه صلاحیت حرفه‌ای پنج سال اعتبار دارد و هر پنج سال باید اعتبار آن تمدید شود و برای تمدید پروانه ارائه گواهی آموزش‌ها الزامی خواهد بود و در این راستا تاکنون هزار و ۲۰ نفر از پرستاران زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به دریافت پروانه صلاحیت حرفه‌ای شده‌اند.

 

عزتی تصریح کرد:در حال حاضر ۱۳ هزار کادر پرستاری شامل رشته‌های اتاق عمل، هوشبری، پرستاری، کمک پرستار و کمک بهیار در بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی فعالیت دارند که از این تعداد حدود ۸ هزار کادر پرستاری در بخش دولتی فعالیت دارند.

 

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان بیان کرد: در حال حاضر بیشترین مشکل در بیمارستان‌های دانشگاهی به‌ویژه مراکز جدید کمبود نیروی انسانی پرستار و کمک پرستار است و با توجه به تشکیلات و چارت جدید بیمارستان‌ها حداقل دو هزار و ۵۰۰ نفر کمبود پرستار در بیمارستان‌های دانشگاهی استان وجود دارد اما بر اساس استانداردهای ابلاغی توسط معاونت پرستاری وزارت بهداشت و درمان، حداقل نیاز به ۶ هزار پرستار در استان وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار