کد خبر:۷۳۹۱۲۴
دهبیدی‌پور در دانشگاه شریف:

برج فناوری طرشت تابستان سال ۹۹ افتتاح می‌شود/ رونمایی از اطلس سرمایه‌گذاری ناحیه نوآوری شریف در اردیبهشت ماه ۹۸

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به افتتاح برج فناوری طرشت در سال ۹۹ گفت: ناحیه نوآوری شریف کانون امید و ارزش آفرینی شهر است.

برج فناوری طرشت تابستان سال ۹۹ افتتاح می‌شود/ رونمایی از اطلس سرمایه‌گذاری ناحیه نوآوری شریف در اردیبهشت ماه ۹۸

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دهبیدی پور، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در مراسم معرفی و ارائه برنامه‌های توسعه ناحیه نوآوری شریف که صبح امروز در سالن جابرابن حیان این دانشگاه برگزار شد، گفت: فعالیت‌های اطراف دانشگاه دو دهه است که آغاز شده و هم اکنون ۴۵۰ شرکت در اطراف دانشگاه مستقر هستند.

وی با اشاره به اینکه استفاده حداکثری از بخش خصوصی جزو رویکرد‌های پارک علم و فناوری است، ادامه داد: با این محوریت و رویکرد ناحیه نوآوری شریف را توسعه می‌دهیم نه با تکیه بر بودجه‌های دولتی.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شریف ناحیه نوآوری را کانون امید و ارزش آفرینی شهر دانست و بیان کرد: منطقه دو تهران با مساحت ۲۵۰ هکتار دارای ۵ ایستگاه مترو، ۲ خط بی آر تی، دسترسی مناسب به فرودگاه و پایانه مسافربری غرب است که این مسئله از لحاظ زیر ساخت‌های حمل و نقلی و دسترسی برای شکل گیری ناحیه نوآوری بسیار اهمیت دارد.

دهبیدی پور عنوان کرد: طی مطالعات علمی در شکل گیری نواحی نوآوری در کشور‌های مختلف از سوی شتاب دهنده بانا به این نتیجه رسیدیم که نهاد‌های این نواحی شامل محرکان نوآوری، پرورش دهندگان نوآوری، امکانات رفاهی، دارایی‌های فیزیکی عمومی و خصوصی و دارایی‌های ارتباطی هستند.

وی با اشاره به مطالعاتی که روی ۲۱ ناحیه نوآوری صورت گرفته است، اظهار داشت: خلاصه این مطالعات نشان می‌دهد که وجود مشوق‌های خاص دولتی به شرکت‌های مستقر، حضور رهبران نوآوری و هدایت بازیگران مستقر در ناحیه، توجه به سه فاکتور زندگی، نور و کار برای مردمان مستقر در آنجا و تاکید بر تغییر المان‌های شهری در راستای نوآوری و طراحی خلاقانه در ناحیه از جمله مهمترین عواملی هستند که در موفقیت نواحی نوآوری تاثیرگذار بوده اند.

دهبیدی پور در ادامه صحبت‌های خود به ناحیه نوآوری دانشگاه MIT اشاره کرد و توضیح داد: ناحیه نوآوری این دانشگاه به گونه‌ای طراحی شده است که هم اکنون ۳۰ هزار شرکت دانش بنیان از سوی فارغ التحصیلان در آنجا شکل گرفته و مستقر هستند و سالانه ۲ تریلیون دلار درآمد دارند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف از طراحی اطلس سرمایه گذاری ناحیه نوآوری شریف خبر داد و گفت: این اطلس هفته آخر اردیبهشت ماه سال ۹۸ رونمایی می‌شود.

وی اظهار داشت: برج فناوری طرشت تاکنون ۴۸ درصد پیشرفت داشته است و طبق پیش بینی‌ها در تابستان سال ۱۳۹۹ افتتاح خواهد شد. این برج با زیربنای ۲۵ هزار متر مربع شامل ۱۵ طبقه و ۱۲۰ واحد مجزا می‌شود که برای ۱۵۰۰ نفر شغل ایجاد می‌کند.

دهبیدی پور درباره خروجی ناحیه نوآوری شریف طی یک سال آینده (زمستان ۹۸) بیان کرد: طراحی ۳۰ بسته سرمایه گذاری، راه‌اندازی ۵ مرکز نوآوری جدید، آغاز ۳ پروژه جدید از مشارکت سرمایه گذاران، عبور تعداد شرکت‌های ناحیه از مرز ۵۰۰، طراحی و اجرای المان‌های شهری در منطقه از جمله مواردی هستند که تا زمستان ۹۸ به آن‌ها خواهیم رسید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار