کد خبر:۷۳۹۱۵۶
ستاری در پاسخ به دانشجو:

دانشگاه‌های کشور به سمت شکل‌دهی نواحی نوآوری حرکت می‌کنند/ قدیمی‌ترین طرح «ناحیه نوآوری» متعلق به دانشگاه تهران است

معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: لازمه داشتن شهری هوشمند داشتن نواحی نوآوری متعدد است؛ از این رو درحال صحبت با دانشگاه‌ها برای شکل‌دهی نواحی نوآوری مختلف هستیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در حاشیه رویداد معرفی و ارائه برنامه‌های توسعه ناحیه شریف در جمع خبرنگاران با اشاره به حمایت‌ها از توسعه نواحی نوآوری گفت: همکاری شهرداری منطقه ۲، ساختار شهرداری تهران و نگرش بلند مدتی که برای حرکت به سمت شهر هوشمند، فناور و نوآور دارند بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه در آینده شهر‌های موفق در دنیا شهر‌های هوشمند و فناور خواهند بود، ادامه داد: معاونت علمی و فناوری تلاش دارد اعضای شکل دهی و توسعه اکوسیستم نواحی نوآوری را کنار یکدیگر جمع کند.

ستاری تاکید کرد: دولت به تنهایی نمی‌تواند در این راه موفق شود و سرمایه گذاران خصوصی و مردم داخل منطقه هم باید با یکدیگر هماهنگ باشند تا فرهنگ عمومی این مسئله به درستی پیاده شود.

وی اظهار داشت: هم‌اکنون بیش از ۴۵۰ شرکتدانش بنیان و استارت‌آپی در اطراف دانشگاه صنعتی شریف شکل گرفته است و امیدواریم روزی برسد که ماهانه ۲۰ تا ۳۰ شرکت به آن‌ها اضافه شوند.

به گفته معاون علمی و فناوری رییس جمهور، برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت زیادی برای توسعه نواحی نوآوری طراحی شده است که پیاده سازی آن‌ها هماهنگی جمعی می‌خواهد.

ستاری در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو، مبنی براینکه آیا دانشگاه‌های دیگری برای شکل دهی ناحیه نوآوری اقدام کرده‌اند یا خیر، توضیح داد: بدون شک تمام دانشگاه‌های کشور به این سمت خواهند آمد و در حال صحبت با خیلی از این دانشگاه‌ها هستیم.

وی ادامه داد: وقتی قرار است به سمت شهر نوآور برویم باید نواحی نوآوری زیادی را در کشور داشته باشیم.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: قدیمی‌ترین دانشگاه که درباره شکل دهی نواحی نوآوری طرحی مصوب دارد، دانشگاه تهران است که امیدواریم با دیدی جدید وارد این بحث شود.

حمایت شهرداری از توسعه ناحیه نوآوری شرف و جوانان شعار نیست
حناچی شهردار تهران نیز در جمع خبرنگاران بیان کرد: حضور ما در این رویداد بین معنا است که برای شکل دهی و توسعه نواحی نوآوری همکاری خواهیم کرد، چون بدون شک این نواحی می‌توانند در راه حل مشکلات شهر و در نهایت کشور قدم بردارند.

وی با بیان اینکه صحبت‌های مطرح شده برای حمایت از جوانان و توسعه ناحیه نوآوری شعار نیست، گفت: جمعیت جوان کشور فرصت ارزنده‌ای هستند که با چنین نگاهی فرصتی بی بدیل برای کشور خواهند شد، این موضوع شعار نیست بلکه زمینه سازی برای استقرار نیرو‌های جوانی است که حرف و ایده تازه‌ای برای حل مشکلات شهر و کشور دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار