با گذشت چهار دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی، متأسفانه هنوز شاهد مظاهر فاصله طبقاتی هستیم که یکی از دلالیل آن فاصله گرفتن مسئولان از ساده زیستی است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هادی غضنفری؛* یکی از چیزهایی که متأسفانه در حال حاضر در جامعه ما تبدیل به ارزش شده، به نمایش گذاشتن ثروت است. ثروت در جامعه مهم شده و آدمها میخواهند نشان دهند ما از این خصیصه برخوردار هستیم. برعکس اول انقلاب که ثروتمند نبودن یک ارزش بود و برای همین، آدمها تلاش میکردند لباسهای خیلی فاخر نپوشند و با همین تفکر ساده زیستی که یادگار امام راحل (ره) بود توانستیم بر توطئههای استکبار جهانی در اوایل انقلاب اسلامی غلبه کنیم.
در حال حاضر، به این دلیل ما در مسائل اقتصادی با چالشهای زیادی روبرو هستیم و خیلی از مفاسد اجتماعی که در جامعه وجود دارد، ناشی از اهمیت دادن پیش از حد به ثروت است و متاسفانه این خصیصه نامعقول در بعضی از مسولین ما وجود دارد که باعث شده ما از آرمانهای اصلی انقلاب اسلامی فاصله بگیریم.
دوری از تجمل گرایی و اشرافی گری و پرداختن و حمایت ویژه از مستضعفین از شاخصها و اهداف انقلاب اسلامی است.
بخش زیادی از پروندههای موجود در قوه قضائیه ناشی از اهمیت یافتن ثروت و سودگرایی است. از میزان و نوع مغازههای موجود در سطح شهرخودمان میتوان فهمید چه چیزهایی برای مردم مهم است. در این شهر چند کتابخانه و مرکز علمی داریم و در مقابل، چند بازارچه و مجتمع تجملاتی و رفاهی؟ چه تعداد نمایشگاه اتومبیل گرانقیمت داریم؟ چرا در شهر انقلابی و مذهبی مثل کازرون ما باید با مراکز عمده ترویج فرهنگ اشرافی گری روبه رو باشیم؟ به طور مثال در این شهر مدرسههای غیردولتی با امکانات فراوان داریم که برای ثبت نام باید قیمتهای زیادی را پرداخت کرد که روز به روز شاهد رشد آن هستیم، ولی کمی آن طرفتر درهمین شهرستان، روستاهایی هستند که یا مدرسه ندارند یا اگر دارند از امکانات مناسبی برخوردار نیستند.
البته در همین شهر با مقایسه با مدارس غیر انتفاعی مدارسی هستند که از حداقل امکانات علمی و رفاهی برای دانش آموزان برخوردار نیستند که زیبنده شهر انقلابی مثل کازرون نیست.
با گذشت چهار دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی، متأسفانه هنوز شاهد مظاهر فاصله طبقاتی هستیم که یکی از دلالیل آن فاصله گرفتن مسئولین از ساده زیستی است.
موضوعی که رهبری نیز ۲۰ فروردین امسال در دیدار کارگزاران نظام، درباره لزوم پرهیز از دنیاگرایی از سوی مسئولین به آن اشاره کردند؛ ایشان در این دیدار با یادآوری روحیه انقلابی و خدمتگزارانه حاکم بر مدیران کشور در دهه ۶۰ فرمودند: «آیا آن احساسات و رفتارهای تحسینبرانگیز را به یاد دارید؟ آیا آن بیاعتنایی به مال دنیا و اهتمام به خدمت را به یاد دارید؟ اشکال کار این است که گاهی آن ارزشها فراموش میشود».
کازرون هم از این مسئله استثنا نبود و طی ادوار گذشته مسئولین کم کار، خسته، بی برنامه و قبیله گرا، کم به خود ندیده است و کیست که نداند یکی از دلایل عدم پیشرفت قابل انتظار شهرستان کازرون، همین مسئله بوده است.
جنبش اصیل دانشجویی به عنوان پرچمدار عدالتخواهی و مطالبه گری، مسئولان مرفه بی درد را رسوا خواهد کرد و نخواهد گذاشت کم کاری و اشرافی گری برخی از مسئولین به پای انقلاب نوشته شود.
هادی غضنفری، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی فارس
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.