کد خبر:۷۳۹۹۵۸

ردیف ها و تبصره های فاقد عملکرد از بودجه ۹۸ حذف می شود

عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ می گوید این کمیسیون مانع تکرار ردیف ها و تبصره هایی که فاقد عملکرد در سنوات گذشته بوده، می شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی رستمیان عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ مجلس  با اشاره به بررسی لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق، گفت: اعضای کمیسیون هنوز برای عوارض خروج از کشور تصمیم گیری نکردند.

این درحالی است که هفته گذشته کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۸ موضوع عوارض خروج از کشور برای زائران تصمیم گیری کردند، به گفته محمدمهدی مفتح سخنگوی این کمیسیون مقرر شد عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات در سال آینده مطابق قانون سال ۹۸ اخذ شود؛ زائران اربعین که ۲۴ شهریور ۹۸ تا ۱۲ آبان از مرز‌های زمینی به کشور عراق می‌روند، از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف هستند.

چهارمین نشست خبری سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۳۹۸


دبیر کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۸ با اشاره به برخی ردیف‌ها و تبصره‌هایی بودجه سنوات گذشته که فاقد عملکرد بودند، بیان داشت: در گزارش نظارتی دیوان محاسبات کل کشور از عملکرد دولت در بودجه سال ۹۷ مشخص شد ردیف‌ها و تبصره‌هایی از سال ۹۳ تا سال ۹۷ تکرار شده است که عملکرد آن‌ها صفر است.

نماینده مردم دلفان و سلسله در مجلس دهم شورای اسلامی تاکید کرد: اعضای کمیسیون در نظر دارند ردیف‌ها و تبصره‌هایی که عملکردی در سنوات گذشته نداشته اند را شناسایی کنند و مانع تکرار آن‌ها در سند مالی سال آینده کشور شوند، چرا که قانونی که سود و زیانی برای دولت ومردم ندارد نباید برای اجرا ابلاغ شود.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، در گزارش نظارتی دیوان محاسبات آمده که در ۶ ردیف بودجه درآمد غیر واقعی دیده شده که سنوات متمادی در قانون بودجه سنوات مختلف آمده و از سال‌های ۹۳ تا ۹۷ بالغ بر ۱۰ تبصره و بند فاقد عملکرد بوده است.

رستمیان در ادامه گفتگو با خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به هدف اشتغالزایی در قانون بودجه سنواتی، گفت: بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان از سه منبع برای اشتغال زایی اعتبار دیده شده که طبق گفته دیوان محاسبات تا کنون ۵ هزار میلیارد تومان آن تحقق یافته است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۸، بیان داشت: اشتغالزایی در بخش هزینه‌ها دیده شده است که کمیسیون هفته آینده به آن ورود می‌کند، تلاش داریم ضمانت‌هایی اجرایی برای آن در نظر بگیریم و با افزایش نظارت مجلس بر آن، اشتغال آفرینی در سال آینده عملیاتی شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار