کد خبر:۷۴۱۶۶۹

صرفه جویی میلیون لیتری آب با تولید برق از انرژی‌های نو

میزان تولید برق از محل انرژی‌های نو از تیرماه سال 88 تا انتهای دی‌ماه سال جاری حدود دو میلیارد و 751 میلیون کیلووات ساعت برق بوده که باعث صرفه‌جویی 605 میلیون لیتری مصرف آب در کشور شده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، از تیرماه سال ۸۸ تا انتهای دی‌ماه سال جاری حدود دو میلیارد و ۷۵۱ میلیون کیلووات ساعت برق از محل انرژی‌های نو تولید شده که این میزان باعث صرفه‌جویی ۶۰۵ میلیون لیتری مصرف آب در کشور شده است؛ بنابراین گزارش، از تیرماه سال ۱۳۸۸ تا پایان دی‌ماه سال ۹۷، دو میلیارد و ۷۵۱ میلیون کیلووات ساعت از منابع تجدیدپذیر انرژی تولید شده که این میزان تولید برق از محل انرژی‌های تجدیدپذیر توانسته از انتشار حدود یک میلیون و ۸۹۸ هزار تن گاز گلخانه‌ای بکاهد.

همچنین این میزان تولید انرژی‌های نو باعث شده ۷۸۱ میلیون مترمکعب از مصرف سوخت‌های فسیلی در کشور که جزو عوامل اصلی آلایندگی هوا در کشور است، کاسته شود.

این میزان تولید انرژی‌های نو باعث صرفه‌جویی ۶۰۵ میلیون لیتری مصرف آب در سال‌های اخیر شده است که سهم دی‌ماه به تنهایی حدود ۱۴ میلیون لیتر بوده است.

هم‌اکنون ۴۴۵ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر درون کشور در حال احداث است و ظرفیت نصب شده انرژی‌های نو کشور به ۶۸۰ مگاوات رسیده است. همچنین تاکنون ۹۸ نیروگاه تجدیدپذیر مگاواتی در کشور نصب شده و ۴۵ نیروگاه مگاواتی دیگر نیز در حال احداث است.

براساس این گزارش، انرژی‌های تجدیدپذیر موجب اشتغال ۴۳ هزار و ۶۸۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در کشور شده و حجم سرمایه‌گذاری غیردولتی در این بخش به بیش از ۱۰۱ هزار میلیارد ریال رسیده است.

بررسی اعداد و ارقام موجود در این بخش حکایت از آن دارد که ۴۲ درصد نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از نوع خورشیدی، ۴۱ درصد از نوع بادی، ۱۳ درصد از نوع برق‌آبی کوچک، دو درصد از نوع بازیافت حرارت و دو درصد نیز از نوع زیست توده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار